Відкрити категорії

Як приготувати український борщ


Як приготувати український борщ

Інгредієнти:
На 4-х літрову каструлю.
м’ясо свинини - 0,5 кг;
квасоля - 1\2 склянки;
середній буряк - 1 шт.;
середня морква - 1 шт.;
середня цибуля - 1 шт.;
картопля - 4-5 шт.;
капуста - 1\4 невеликого качана;
томатний сік (чи борщова заправка) - 0,7 л;
олія - 4 ст. л.;
перець, сіль, зелень, сметана - за смаком.

Борщ – це гордість української кухні. Ця страва завоювала прихильність мільйонів людей в усьому світі. Я хочу показати вам нескладний спосіб, як приготувати найсмачніший борщ. Сам процес не можна назвати складним, так що навіть молоді і недосвідчені кулінари можуть сміливо спробувати свої сили.

Неймовірно ароматний, густий, насичений, пряний і нереально смачний. Спробувавши його одного разу, закохуєшся остаточно і безповоротно!

Процес приготування українського борщу.


Нарізаємо середніми шматочками 0,5 кг свинини

Нарізаємо м'ясо свинини


Миємо та очищаємо від шкірки одну середню морквину. Натираємо її на крупній терці.

Натираємо моркву


Так само миємо, очищаємо та натираємо на крупній терці буряк.

Натираємо буряк


Середніми шматочками нарізаємо цибулю.

Нарізаємо цибулю


Миємо та очищаємо картоплю. Нарізаємо середніми шматочками.

Нарізаємо картоплю


Нарізаємо білокачанну капусту.

Нарізаємо білокачанну капусту


Дрібно нарізаємо зелень.

Нарізаємо зелень


Ставимо на вогонь 4-х літрову каструлю. Закидаємо порізане м'ясо свинини.

В каструлю закидаємо м'ясо


На розігріту сковорідку вливаємо рослинну олію. Всипаємо натерту моркву та буряк. Перемішуємо та смажимо до напівготовності овочів.

На сковороді смажимо моркву та буряк


До напівготового м’яса вкидаємо квасолю, яку ми попередньо замочили у воді на 2 години. Вкидаємо лавровий лист, солимо та перемішуємо.

Вкидаємо квасолю, лавровий лист та сіль


Як тільки закипить вода, вкидаємо обсмажені моркву та буряк.

Вкидаємо моркву та буряк


На розігріту сковорідку вливаємо рослинну олію. Засипаємо нарізану цибульку. Смажимо її до золотистого кольору. Потім вливаємо томатний сік чи борщову заправку. Даємо покипіти десь 5-7 хвилин.

Вливаємо томатний сік


Як тільки м'ясо буде готове, всипаємо картоплю. Як тільки буде готова картопля, так всипаємо капусту. Додаємо перець та перемішуємо. Даємо борщу покипіти 5 хвилин.

Продовжуємо готувати борщ


Потім вливаємо томатний сік. Даємо борщу знову покипіти 5 хвилин. В кінці додаємо нарізану зелень. Вимикаємо вогонь і даємо борщу настоятися десь 20 хвилин.

Даємо борщу настоятися десь 20 хвилин


Ось тепер борщ готовий. За бажанням в тарілку собі додаємо сметани та нарізаної зелені.


Ось так просто та легко готується сама популярна перша страва на Україні. Борщ виходить нереально смачним, ароматним, густим та ситним. Смачного!

Час приготування: 50 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Як приготувати український борщ - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 49 Ккал
Рейтинг: 9.8/10 (голосів: 53)
Ключові слова: Обід / Перші страви / Супи

Також дивись на Youtube відео приготування цього рецепту «Як приготувати український борщ» за цим посиланням

Як приготувати український борщ


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Оксана
Готувала борщ саме за цим рецептом. Вийшло неймовірно смачно. Вся родина їла з превеликим задоволенням. Дякую за рецепт.
фото
Марина
Дякую за рецепт борщика. У вас гарний сайт, дуже багато рецептів смачненьких страв!
фото
Надія
Підписалася на Ваш канал в Ютубі. Класні у вас відео, все дуже просто, стисло і без всяких балачок! Бажаю великого росту :)
фото
Гость Поліна
Дякую за рецепт борщу. Я готую трохи інакше, але і цей рецепт також дуже хороший!
фото
Людмила
Ням-ням. Готувала своєму чоловіку. Він був у захваті. Дякую за такий рецепт борщу!
фото
admin
Смачного! Дякую за відгуки!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com