Відкрити категорії

М'ясні гнізда з фаршу


М'ясні гнізда з фаршу


Сьогодні готуємо м'ясні гнізда з фаршу з грибами. Вони володіють приголомшливим смаком і ароматом. Такі гнізда дуже ситні та ніжні. Страва просто супер!

Інгредієнти:
фарш - 700 г;
яйця - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зуб.;
сіль - 1/2 ч. л.;
чорний перець - за смаком;
хліб - 1 скибочка;
гриби - 300 г;
зелень - за смаком;
сир - 100 г.

Як приготувати м'ясні гнізда з фаршу.


У хліба відрізати кірочки і замочити його в молоці.

11


За допомогою блендера подрібнити 1 цибулину, 2 зубчики часнику і хліб, який вже набух.

22


В миску кладемо 700 г фаршу, додаємо подрібнену цибулю з часником і хлібом, додаємо половину чайної ложки солі, чорний перець за смаком. Розбиваємо одне яйце і все гарненько перемішуємо.

33

Рекламний блок
Фарш відставимо в сторону. Тепер будемо готувати начинку. Свіжі шампіньйони 300 г наріжемо кубиками.

44


На сковороду наливаємо рослинне масло (приблизно 2-3 столові ложки), обсмажуємо гриби до випаровування рідини. За бажанням гриби можна обсмажити з ріпчастою цибулею. Додаємо трохи солі і чорний перець за смаком. Перемішуємо і знімаємо з вогню.

55


Нарізати дрібно зелень (в даному випадку зелений лук і петрушка).

66


Гриби перекладаємо в миску і додаємо зелень. Перемішуємо і начинка готова.

77


З фаршу робимо колобки вагою приблизно по 100 г (з даної кількості фаршу вийшло 8 колобків). Робимо заглиблення за допомогою склянки або рукою.

88


Викладаємо начинку і ставимо в розігріту духовку. Готуємо спочатку 20 хвилин при 200 градусах. Дістаємо і посипаємо тертим сиром. Запікаємо ще 10-15 хвилин до рум'яності.

99


Гнізда з фаршу готові. Вони виходять соковитими, м'якими і ніжними.

1010


Смачного!

Рекламний блок
М'ясні гнізда з фаршу


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com