Відкрити категорії

Суп-гуляш




Сьогодні приготуємо смачну і поживну страву на кожен день – це суп-гуляш. Така страва замінить вам і перше, і друге, ви залишитеся ситими і задоволеними.

Інгредієнти:
яловичина (м'якоть) - 400-500 г;
болгарський солодкий перець;
ріпчаста цибуля;
картопля - 500-600 г;
часник 2-3 зубчики;
томатна паста - 2-3 ст. л.;
чорний перець, приправи - за смаком.

Процес приготування супу.


Дрібно шаткуємо одну велику цибулину.

1


Яловичину нарізаємо середніми шматочками.

2

Болгарський перець ріжемо невеликим кубиком.

3


Розігріваємо каструлю, де буде готуватися наша страва. Наливаємо достатню кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому цибулю, приблизно 2-3 хвилини.

4


Додаємо м'ясо, солимо і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.

5


Далі вливаємо окріп, щоб він покрив м'ясо і варимо на невеликому вогні 30 хвилин.

6


В цей час очистіть і наріжте картоплю середнім кубиком. В каструлю до м'яса, куди додати перець і улюблені приправи, додаємо картоплю і знову заливаємо окропом, щоб він повністю покрив нашу страву. Варимо ще хвилин 20.

7


В самому кінці додаємо болгарський перець і 2-3 ст. ложки томатної пасти. Страву посоліть за смаком, додайте часник і варіть ще хвилин 10-15.

8


Також сюди можна додати свіжу зелень.

9


Гуляш виходить просто незрівнянним. Смачна, ситна і ароматна страва на обід або вечерю. Смачного!


Суп-гуляш


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com