Відкрити категорії

Суп-гуляш


Суп-гуляш


Сьогодні приготуємо смачну і поживну страву на кожен день – це суп-гуляш. Така страва замінить вам і перше, і друге, ви залишитеся ситими і задоволеними.

Інгредієнти:
яловичина (м'якоть) - 400-500 г;
болгарський солодкий перець;
ріпчаста цибуля;
картопля - 500-600 г;
часник 2-3 зубчики;
томатна паста - 2-3 ст. л.;
чорний перець, приправи - за смаком.

Процес приготування супу.


Дрібно шаткуємо одну велику цибулину.

11


Яловичину нарізаємо середніми шматочками.

22


Болгарський перець ріжемо невеликим кубиком.

33

Рекламний блок
Розігріваємо каструлю, де буде готуватися наша страва. Наливаємо достатню кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому цибулю, приблизно 2-3 хвилини.

44


Додаємо м'ясо, солимо і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.

55


Далі вливаємо окріп, щоб він покрив м'ясо і варимо на невеликому вогні 30 хвилин.

66


В цей час очистіть і наріжте картоплю середнім кубиком. В каструлю до м'яса, куди додати перець і улюблені приправи, додаємо картоплю і знову заливаємо окропом, щоб він повністю покрив нашу страву. Варимо ще хвилин 20.

77


В самому кінці додаємо болгарський перець і 2-3 ст. ложки томатної пасти. Страву посоліть за смаком, додайте часник і варіть ще хвилин 10-15.

88


Також сюди можна додати свіжу зелень.

99


Гуляш виходить просто незрівнянним. Смачна, ситна і ароматна страва на обід або вечерю. Смачного!

Рекламний блок
Суп-гуляш


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com