Відкрити категорії

Картопля з куркою під шубкою




Інгредієнти:
картопля - 1,5 кг
куряче філе - 1 кг,
печериці свіжі - 0,5 кг,
ананаси консервовані, шматочками - 1 банка (580мл),
маслини чорні б / кісточки - 1 банка (425гр),
цибуля ріпчаста - 2 шт. (середнього розміру),
сир твердий (будь на ваш смак) - 500гр,
майонез - 100гр,
росл. масло,
сіль, перець за смаком.

Приготування:
Гриби нарізати тонким пластинами, цибулю півкільцями і обсмажити разом до готовності на невеликій кількості росл. масла, не забувши при цьому посолити і поперчити за смаком. Дати трохи охолонути.
Куряче філе порізати кубиками 2Х2, посолити і поперчити.
З ананасів злити рідину (вона нам не знадобиться), якщо ананаси шматочками, так і залишити, якщо шайбами, то порізати на 6-8 частин кожну.
Сир натерти.
Оливки порізати кільцями.
Очищену картоплю нарізати тонкими кружечками і посолити.
Всі підготовлені продукти викласти шарами в форму / деко, змащене росл. маслом: картопля, м'ясо, гриби з цибулею, ананаси, оливки, майонез (видавити сіточкою) і все посипати тертим сиром. Поставити в розігріту духовку і запікати приблизно годину або до готовності картоплі.

Смачного!


Картопля з куркою під шубкою
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com