М'ясо по-французьки
Інгредієнти:
2 курячих філе
5-6 картоплин середньої величини
баночка печериць
2 цибулини
сир
майонез.
Спосіб приготування:
Всі продукти ріжемо брусочками, і кожен шар не забуваємо солити.
1 шар: куряче філе посипане спеціями
2 шар: картопля
3 шар: гриби попередньо обсмажені з цибулею.
(можна використовувати і свіжі, і заморожені, і сушені, попередньо відварені).
4 шар: майонез
5 шар: сир
Перед сиром,якщо любите, можна зробити шар зелені. (петрушка, кріп, базилік)
І в духовку на 40-45 хвилин при 180*.
Смакуйте!
ChiefCook
2012-10-24
Рекомендуємо кулінарні рецепти: