Курочка під грибним соусом



Курочка під грибним соусом


Інгредієнти:
курячі стегенця - 1кг
свіжі шампіньйони - 0.5кг
сир твердий - 200гр
сіль, перц, майонез!

Спосіб приготування:
Складаємо у форму стегенця, солимо, перчимо, зверху кладемо порізані гриби, ще трохи присолюємо, все заливаємо майонезом і в духовку. Через 40 хвилин посипаємо рівномірно тертим сиром і знову відправляємо в духовку на 10 хвилин, почекаємо поки підрум'яниться. Виходить дуже смачна, ніжна страва.


Курочка під грибним соусом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок