Куряче філе соковите
Інгредієнти:
Замаринуємо:
куряче філе 1 кг
часник 5 зубчиків
перчик чилі 1-3, за смаком
гірчиця 1 ст.л
сіль 1ч.л
оцет натуральний , можна яблучний, винний, або сік лимона 1 ст.л
Рекламний блок
масло рослинне 1 ст.л
Спосіб приготування:
Спершу займемося філешками. У кожної філешки є "мале" філе, його потрібно відрізати.
Потім акуратненько врізаємося ножем в серединку самої товстої сторони, притискаємо долонькою і намагаємося розрізати на 2 однакові частинки.
Можна і не розрізати філейку, якщо курочка була молоденька і струнка, але маринувати і смажити її треба буде подовше, проте мале філе відділити бажано.
Часник і перчик треба подрібнити , чим менше - тим краще. Добавити гірчичку, сіль і розтерти вінчиком.
Додати всі інші інгредієнти і знову розтерти.
Тепер замочуємо філешки в маринаді.
Через годину можна обсмажити: або великими шматками і трохи протушити, або нарізати соломкою і обжарити з цибулькою та морквою, а можна обсмажити без додавання олії на добре розігрітій сковороді - гриль і використовувати замість ковбаси в сендвічах.
Туди-ж можна додати вершки, або томати, або сметанку, або йогурт, і ось уже вся ця краса в ніжному соусі.
Спробуйте!
Рекламний блок

ChiefCook
2012-10-23
Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі
Рекомендуємо кулінарні рецепти: