Відкрити категорії

Запечена свинина з грибами


Запечена свинина з грибами


Інгредієнти:
500 гр. грибів (дуже смачно коричневі шампіньйони)
700 гр. свинини
5 середніх цибулин
300 гр. вершків + приблизно 125 мл. води

Рекламний блок
сіль, перець, майоран
сир для запікання за бажанням (не обов'язково)
зелень.

Спосіб приготування:
Духовку розігріти до 200 градусів.

М'ясо нарізати на шматки товщиною не більше 1 см. Розжарити сковорідку і обсмажити м'ясо з 2 сторін. Можна додати трохи олії.

Посолити, поперчити з 2 сторін. Цибулю нарізати півкільцями, гриби нарізати шайбами.

Обажирти до золотистого кольору гриби з цибулею.

Додати вершки і приблизно 125 мл. води. Дати закипіти.

Посолити, поперчити, добавить майоран за смаком.

Викласти у форму для запікання м'ясо, залити грибами з вершками.

Загорнути у фольгу і відправити на 1 годину в духовку. Потім зняти фольгу, знизити температуру до 175 градусів і залишити ще в духовці на 30-40 хвилин.

Хто любить запікати з сиром, то за 10-15 хвилин до готовності посипати тертим сиром.

Дуже смачно просто з багетом або Чіабатта.
Або з картоплею.

Смачного!!!

Рекламний блок
Запечена свинина з грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com