Відкрити категорії

Свинина в картопляній скоринці


Свинина в картопляній скоринці

Рекламний блок
Інгредієнти:
Свинина приблизно 700 гр (краще корейку)
картопля 5 шт (середні)
яйце 1 шт
зелень, сіль, перець,
спеції за смаком/

Спосіб приготування:
Обчищену картоплю натерти на крупній тертці, дати трохи постояти і віджати від соку,
додати спеції, яйце і зелень. М'ясо нарізати і відбити.
Картопляну масу намазати рівним і не товстим шаром на відбивні і укласти змащеною стороною в низ на сковорду.
І зверху на відбивну викласти так само шар маси.
Притиснути відбивні виделкою до дна сковороди і смажити до рум'яної скоринки.

Смачного!

Рекламний блок
Свинина в картопляній скоринці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com