Відкрити категорії

Фарширована свинина


Фарширована свинина


Інгредієнти:
Свиняча вирізка 500гр
маслин без кісточок 100грм

Рекламний блок
часник 2 зубчики
грудинка 200грам
оливкова олія 40мл

Спосіб приготування:

Маслини, очищений часник скласти у блендер і збити до отримання однорідної маси.

Свинячу вирізку надрізати уздовж, але не до кінця, з боків зсередини також зробити надрізи.

Вирізку наповнити начинкою.

М'ясо обернути смужками грудинки так, щоб вони трохи заходили один на одного, якщо необхідно, то можна в деяких місцях грудинку сколоти зубочистками, щоб утворився щільний рулет.

Рулет викласти у змащену форму для запікання.

Запікати в розігрітій до 180 градусів духовій шафі протягом 40 хвилин. Та ще 10 хвилин при температурі 90 градусів.
Маслини можна замінити чорносливом.
Смачного!!!

Рекламний блок
Фарширована свинина


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com