Відкрити категорії

Кабачкові чебуреки




Сьогодні ділюся приголомшливим рецептом - це кабачкові чебуреки. Це швидкий і ситний обід або вечеря. А ще вони готуються на сухій антипригарній сковороді без масла, тому легко засвоюються.

Інгредієнти:
кабачки - 500 г;
яйця – 2 шт.;
молоко - 1,5-2 склянки;
сіль, зелень кропу;
будь-яке рослинне масло - 1-2 ст. л.;
борошно - 1,5-2 склянки;
розпушувач (за бажанням) - 1 ч. л.

Начинка:
куряче м'ясо - 500-600 г;
цибуля – 1 шт.;
сіль, перець.

Процес приготування кабачкових чебуреків.


Починаємо готувати начинку. М'ясо перемолоти разом з цибулею. Додати сіль, перець і воду, якщо фарш сухий. Швидко обсмажуємо на сковороді, злегка змащена рослинний маслом, приблизно 5 хвилин.

1

В крайньому випадку, якщо не хочете смаженого, то відваріть м'ясо заздалегідь.

2


Тим часом, поки м'ясо готується, подрібнюємо кабачок з яйцем занурювальним блендером в однорідну рідку масу. Додати сіль, потім молоко, борошно, обов'язково додам спочатку столову ложку кукурудзяного. Добре все мішаю і вже в кінці додам рослинне масло і зелень. Тісто має бути трохи густіше, ніж на звичайні млинці і добре розтікатися по сковороді.

3


Виливаємо неповний ополоник тіста на антипригарну сковороду, яка злегка змащена маслом на перший млинець.

4


Через півхвилини викладаємо на одну сторону млинця м'ясо.

5


Розрівнюємо його і накриваємо другою половинкою. Краї притискаємо один до одного.

6


Накриваємо на півхвилини кришкою, потім перевертаємо і смажимо ще під кришкою пів хвилинки.

7


Кабачкові чебуреки готові. Виходить 6-8 чебуреків.

8


Спробуйте це обов’язково.

9


Це дуже смачно.

10


Залишайте коментарі та діліться рецептом у соціальних мережах.


Кабачкові чебуреки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com