Відкрити категорії

Кабачкові чебуреки


Кабачкові чебуреки


Сьогодні ділюся приголомшливим рецептом - це кабачкові чебуреки. Це швидкий і ситний обід або вечеря. А ще вони готуються на сухій антипригарній сковороді без масла, тому легко засвоюються.

Інгредієнти:
кабачки - 500 г;
яйця – 2 шт.;
молоко - 1,5-2 склянки;
сіль, зелень кропу;
будь-яке рослинне масло - 1-2 ст. л.;
борошно - 1,5-2 склянки;
розпушувач (за бажанням) - 1 ч. л.

Начинка:
куряче м'ясо - 500-600 г;
цибуля – 1 шт.;
сіль, перець.

Процес приготування кабачкових чебуреків.


Починаємо готувати начинку. М'ясо перемолоти разом з цибулею. Додати сіль, перець і воду, якщо фарш сухий. Швидко обсмажуємо на сковороді, злегка змащена рослинний маслом, приблизно 5 хвилин.

11


В крайньому випадку, якщо не хочете смаженого, то відваріть м'ясо заздалегідь.

22

Рекламний блок
Тим часом, поки м'ясо готується, подрібнюємо кабачок з яйцем занурювальним блендером в однорідну рідку масу. Додати сіль, потім молоко, борошно, обов'язково додам спочатку столову ложку кукурудзяного. Добре все мішаю і вже в кінці додам рослинне масло і зелень. Тісто має бути трохи густіше, ніж на звичайні млинці і добре розтікатися по сковороді.

33


Виливаємо неповний ополоник тіста на антипригарну сковороду, яка злегка змащена маслом на перший млинець.

44


Через півхвилини викладаємо на одну сторону млинця м'ясо.

55


Розрівнюємо його і накриваємо другою половинкою. Краї притискаємо один до одного.

66


Накриваємо на півхвилини кришкою, потім перевертаємо і смажимо ще під кришкою пів хвилинки.

77


Кабачкові чебуреки готові. Виходить 6-8 чебуреків.

88


Спробуйте це обов’язково.

99


Це дуже смачно.

1010


Залишайте коментарі та діліться рецептом у соціальних мережах.

Рекламний блок
Кабачкові чебуреки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com