Відкрити категорії

Суп з креветок з рисом


Суп з креветок з рисом


Інгредієнти на 1,5 л каструлю:
- 0,5 кг нечищених королівських креветок
- 2 маленькі цибулини
- 3 зубки часнику
- 1/3 пучка кропу
- 2 жмені рису

Рекламний блок
- 25г вершкового масла
- жменю помідорів чері (6-7 шт)
- 4 ст л рослинного масла
- 1 лимон
- Кілька горошин запашного перцю
- Білий перець
- Щіпка мускатного горіха
- Сіль

Спосіб приготування:
Креветки розморозити, залити водою і довести до кипіння. Нехай покипить 10 хвилин.

Процідити і залишити в сторону бульйон. Креветки очистити. Голови і м'ясо залишити.

У каструлі розігріти рослинне і вершкове масло. Покласти порізані часточки часнику, 1 крупно порізану цибулину, кріп, лимончик - пару скибочок 0,5 см завтовшки і голови креветок. Обсмажувати все десь 10-15 хвилин.

Залити бульйоном, додати всі спеції і томити при слабкому кипінні півгодини.

Знову злити. Бульйон зберегти. Решта нам більше не знадобиться.


Процідити бульйон, повернути в каструлю. Всипати рис, додати порізані черрі, порізану тонкими кільцями цибулину, порізані креветки і ще пару часточок лимона, посолити. Варити до готовності рису.

Подавати суп зі свіжим кропом.
Смачного!

Рекламний блок
Суп з креветок з рисом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Напишіть слово "Салат" без кавичок

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua