Відкрити категорії

Чебуреки з м'ясом




Сьогодні ми будемо готувати дуже смачні чебуреки з хрусткою золотистою скоринкою і дуже соковитою м'ясною начинкою.

Інгредієнти:
Тісто для чебуреків:
борошно - 3 ст.;
вода - 3/4 ст.;
соняшникова олія - 1/3 ст.;
яєчний жовток – 1 шт.;
сіль - 1/2 ч. л.

Начинка для чебуреків:
фарш (яловичина, баранина або свинина) - 600 г;
цибуля - 200 г;
вода або бульйон - 100-150 г;
пучок петрушки;
перець чорний мелений;
сіль;
соняшникова рафінована олія для смаження.

Процес приготування чебуреків.


У велику миску насипаємо борошно.

1


У склянку кладемо жовток, насипаємо сюди ж сіль і заливаємо водою. Розмішуємо до однорідної маси.

2


Тепер цю суміш потроху додаємо в борошно, при цьому постійно помішуючи. Суди ж додаємо і соняшникову олію. Добре вимішуємо тісто. Воно має вийти гладким, м'яким і пластичним. Це тісто ми кладемо в пакет і залишаємо на 30-40 хвилин.

3

Поки тісто відпочиває, ми займемося приготуванням начинки. Цибулю нарізаємо як можна дрібніше або можна перекрутити її через м'ясорубку.

4


У петрушки прибираємо великі стебла і дрібно нарізаємо.

5


У фарш додаємо порізану цибулю і петрушку, за смаком солимо і перчимо. Сюди ж додаємо воду. На 600 г фаршу йде приблизно 150 г води. Вона додається у фарш для того, щоб він був більш соковитий. Її потрібно додавати тільки щоб фарш став соковитим, але з нього не текла вода. Перемішуємо.

6


Відриваємо від тіста невеликий шматок і розкачуємо як можна тонше на столі. Для вирізання чебуреків я буду використовувати ось таку кришку від каструлі з бортиками. Можна використовувати і тарілку.

7


На одну з половинок кружка викладаємо фарш.

8


Накриваємо другою половинкою тіста. Виделкою скріплюємо краї чебурека.

9


На сковороду наливаємо соняшникову рафіновану олію. Шар масла повинен бути приблизно 1 см.

10


Чебуреки смажимо на середньому вогні на розжареній олії з 2 сторін до золотистої скоринки.

11


Смажені чебуреки викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

12


Потім їх викладаємо на тарілку. Ось такі духмяні, смачні, дуже соковиті, хрусткі, з апетитною скоринкою вийшли у нас чебуреки.

13


Спробуйте.

14


Це дійсно смачно!


Чебуреки з м'ясом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com