Відкрити категорії

Чебуреки з м'ясом


Чебуреки з м'ясом


Сьогодні ми будемо готувати дуже смачні чебуреки з хрусткою золотистою скоринкою і дуже соковитою м'ясною начинкою.

Інгредієнти:
Тісто для чебуреків:
борошно - 3 ст.;
вода - 3/4 ст.;
соняшникова олія - 1/3 ст.;
яєчний жовток – 1 шт.;
сіль - 1/2 ч. л.

Начинка для чебуреків:
фарш (яловичина, баранина або свинина) - 600 г;
цибуля - 200 г;
вода або бульйон - 100-150 г;
пучок петрушки;
перець чорний мелений;
сіль;
соняшникова рафінована олія для смаження.

Процес приготування чебуреків.


У велику миску насипаємо борошно.

11


У склянку кладемо жовток, насипаємо сюди ж сіль і заливаємо водою. Розмішуємо до однорідної маси.

22


Тепер цю суміш потроху додаємо в борошно, при цьому постійно помішуючи. Суди ж додаємо і соняшникову олію. Добре вимішуємо тісто. Воно має вийти гладким, м'яким і пластичним. Це тісто ми кладемо в пакет і залишаємо на 30-40 хвилин.

33


Поки тісто відпочиває, ми займемося приготуванням начинки. Цибулю нарізаємо як можна дрібніше або можна перекрутити її через м'ясорубку.

44

Рекламний блок
У петрушки прибираємо великі стебла і дрібно нарізаємо.

55


У фарш додаємо порізану цибулю і петрушку, за смаком солимо і перчимо. Сюди ж додаємо воду. На 600 г фаршу йде приблизно 150 г води. Вона додається у фарш для того, щоб він був більш соковитий. Її потрібно додавати тільки щоб фарш став соковитим, але з нього не текла вода. Перемішуємо.

66


Відриваємо від тіста невеликий шматок і розкачуємо як можна тонше на столі. Для вирізання чебуреків я буду використовувати ось таку кришку від каструлі з бортиками. Можна використовувати і тарілку.

77


На одну з половинок кружка викладаємо фарш.

88


Накриваємо другою половинкою тіста. Виделкою скріплюємо краї чебурека.

99


На сковороду наливаємо соняшникову рафіновану олію. Шар масла повинен бути приблизно 1 см.

1010


Чебуреки смажимо на середньому вогні на розжареній олії з 2 сторін до золотистої скоринки.

1111


Смажені чебуреки викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

1212


Потім їх викладаємо на тарілку. Ось такі духмяні, смачні, дуже соковиті, хрусткі, з апетитною скоринкою вийшли у нас чебуреки.

1313


Спробуйте.

1414


Це дійсно смачно!

Рекламний блок
Чебуреки з м'ясом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com