Відкрити категорії

Смачні голубці



Смачні голубці


Інгредієнти:
Фарш м'ясний - 500г
Рис - 2/3 склянки
Морква-2 шт (великі)
Цибуля - 2 шт (великі)
Капуста - 1-2 шт (в залежності від розмірів), приблизно 25-27 листів
Томатний сік - 500-700мл
Сметана - 2 ст. л.
Цукор - 1 ст. л.
Вершкове масло - 40 г
Сіль, перець мелений - за смаком

Приготування страви :

1.Відваріть промитий рис до напівготовності (залити двома склянками води, довести до кипіння, присолити).

2.Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці, обсмажити на рослинному маслі, додати в кінці вершкове масло

3.Добавити до фаршу злегка охолоджені рис і засмажку. Посолити, поперчити. Фарш для голубців готовий.

4.Готовимо капустяне листя. Для цього великим гострим ножем вирізаємо в капусті качан, потім опускаємо капусту в киплячу воду на 7-10 хвилин, доводимо знову до кипіння і знімаємо листя поступово ложкою. На відвареному листі зрізати гострим ножем потовщення біля основи листа.
А можна просто відбити молоточком, як вам подобається.

5.Ложимо фарш на край потовщеного листа
і загортаємо конвертом голубець. Укладаємо в каструлю швом донизу.

6. Готуємо підливу для голубців. Цибулю дрібно нарізати, моркву дрібно натерти, обсмажити на рослинному маслі, додати сметану, розмішати, потім поступово влити томат, посолити, додати ложку цукру, довести до кипіння, зменшити вогонь, трохи потушити. Смак підливи повинен бути насиченим, тому що капуста в голубцях дуже добре вбирає сіль. Підлива для голубців готова. Поливаємо нею голубці, доводимо каструлю до кипіння.

Зменшуємо вогонь і тушкуємо 50-60 хвилин.

Дуже смачні голубці готові!

Смачного!





Смачні голубці
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com