Відкрити категорії

Печінкові рубані котлетки


Печінкові рубані котлетки


Інгредієнти:

Рекламний блок
-500г печінки (краще яловичу),
-3 яйця,
-4-5 ст.л.крохмала,
-1 маленька цибулина,
-сіль, перець, спеції (прованські трави), можна присмачити часничком.

Спосіб приготування:
Печінку помити, просушити, видалити плівки і прожилки. Поріезати малесенькими шматочками, скласти в миску. Цибулю порізати як можна дрібніше, додати до печінки. Потім яйця і крохмаль, потім посолити, поперчити, добавити спеції.

Гарненько все перемішати, залишити на 7-10 хв.
Смажити в невеликій кількості рослинної олії, викладати ложкою, як оладки.
Подавати з овочами і соусом.
Соус: йогурт + зелень + зерниста гірчиця.
Або зі сметанкою.
Смачного!

Рекламний блок
Печінкові рубані котлетки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com