Відкрити категорії

Деруни з фаршем


Деруни з фаршем


Всім привіт! Сьогодні я вирішила поділитися з вами рецептом дерунів, які так любить моя сім'я. Відмінна ідея! Недавно дізналася, що в деруни з картоплі можна додавати всілякі компоненти. Виходить дуже смачно!

Увага! Я робила тонкі шари, з кожного боку обжарювала приблизно по 3 хвилини, а потім накривала кришкою - цього вистачило, щоб фарш приготувався, у мене не було жодного деруна, який би не прожарився.

Інгредієнти:
картопля - 6 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
яйця курячі - 4 шт.;
фарш свиняче-яловичий - 250 г;
борошно пшеничне - 2 столові ложки;
олія - для смаження;
сіль - за смаком;
перець чорний мелений - за смаком.

Процес приготування фаршированих дерунів.


Готувати я починаю з приготування начинки фарш я брала готовий, дрібно нарізала цибулю, додала у фарш сіль, перець і туди ж розбила два яйця, все ретельно перемішала.

11

Рекламний блок
Тепер займаюся приготуванням тіста для дерунів, мию, чищу картоплю, натираю на дрібній тертці, (важливо саме на дрібній) додаю сіль, перець і так само розбиваю два яйця, додаю борошно і все ретельно перемішую.

22


Потім на сковорідку наливаю трохи масло і ставлю сковороду на вогонь, розігріваю. На розігріту сковороду столовою ложкою викладаю тісто з картоплі і роблю невеликі коржі.

33


Зверху на коржі викладаю фарш.

44


Потім зверху на фарш, викладаю тісто з картоплі (теж столову ложку) і рівномірно розподіляю по фаршу.

55


Обсмажую з двох сторін, потім зменшую газ і накриваю кришкою на 4-5 хвилин.

66


Деруни виходять дуже смачні і ситні.

77


Подавати краще всього зі сметаною. Всім приємного смаку!

Рекламний блок
Деруни з фаршем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com