Відкрити категорії

Чебуреки з фаршем


Чебуреки з фаршем


Що може бути смачніше свіжоспечених чебуреків? Напевно, багато хто зі мною погодяться, що нічого. Отже, сьогодні ми будемо робити чебуреки. Багато господинь придумують склад тіста самі, особливо люблять додавати в нього нові інгредієнти. Ми приготуємо один з найбільш не складних рецептів.

Інгредієнти:
окріп – 200 мл (1 склянка);
фарш – 250-300 г (у мене свинина + яловичина);
просіяє борошно – 300 г;
сіль – за смаком;
соняшникова олія – для смаження.

Процес приготування чебуреків.


Склянку окропу переливаємо в загальну чашку, солимо приблизно пів чайної ложки, добре перемішуємо. Далі, невеликими порціями починаємо вводити просіяне борошно.

11


Заводимо круте тісто і залишаємо його на п'ятнадцять хвилин, щоб воно відпочило.

22

Рекламний блок
Після відведеного часу приступаємо до найцікавішого. Відрізаємо від тіста невеликий шматочок. Робимо джгутик і розрізаємо його на кілька частин.

33


Розкачуємо кожен шматочок, намагайтеся це зробити ретельніше.

44


Далі, на кожен корж викладаємо фарш приблизно по дві, три чайної ложки, все залежить від розміру розкатаного тіста.

55


Скріплюємо краї тіста і відрізаємо рівненько, приблизно так. У мене ось таке цікаве пристосування для обрізання країв чебуреків. Вони, в свою чергу, виходять хвилясті і красиві.

66


У сковороду наливаємо олію, приблизно від дна на два сантиметри і гарненько розжарюємо. Опускаємо наші чебуреки в розігріте масло.

77


Обсмажуємо з двох боків до красивої і привабливої скоринки. Увага! я смажу чебуреки на сильному вогні, тільки за ними необхідно стежити. Якщо ви їх пережарите, то вони розклеяться, і сік потрапить на масло і почне дуже сильно бризкати, це загрожує неприємними наслідками.

88


Викладаємо готові чебуреки на серветку і подаємо до столу в гарячому вигляді.

99


Приємного смаку!

Рекламний блок
Чебуреки з фаршем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com