Відкрити категорії

Чебуреки з фаршем




Що може бути смачніше свіжоспечених чебуреків? Напевно, багато хто зі мною погодяться, що нічого. Отже, сьогодні ми будемо робити чебуреки. Багато господинь придумують склад тіста самі, особливо люблять додавати в нього нові інгредієнти. Ми приготуємо один з найбільш не складних рецептів.

Інгредієнти:
окріп – 200 мл (1 склянка);
фарш – 250-300 г (у мене свинина + яловичина);
просіяє борошно – 300 г;
сіль – за смаком;
соняшникова олія – для смаження.

Процес приготування чебуреків.


Склянку окропу переливаємо в загальну чашку, солимо приблизно пів чайної ложки, добре перемішуємо. Далі, невеликими порціями починаємо вводити просіяне борошно.

1


Заводимо круте тісто і залишаємо його на п'ятнадцять хвилин, щоб воно відпочило.

2


Після відведеного часу приступаємо до найцікавішого. Відрізаємо від тіста невеликий шматочок. Робимо джгутик і розрізаємо його на кілька частин.

3


Розкачуємо кожен шматочок, намагайтеся це зробити ретельніше.

4


Далі, на кожен корж викладаємо фарш приблизно по дві, три чайної ложки, все залежить від розміру розкатаного тіста.

5


Скріплюємо краї тіста і відрізаємо рівненько, приблизно так. У мене ось таке цікаве пристосування для обрізання країв чебуреків. Вони, в свою чергу, виходять хвилясті і красиві.

6


У сковороду наливаємо олію, приблизно від дна на два сантиметри і гарненько розжарюємо. Опускаємо наші чебуреки в розігріте масло.

7


Обсмажуємо з двох боків до красивої і привабливої скоринки. Увага! я смажу чебуреки на сильному вогні, тільки за ними необхідно стежити. Якщо ви їх пережарите, то вони розклеяться, і сік потрапить на масло і почне дуже сильно бризкати, це загрожує неприємними наслідками.

8


Викладаємо готові чебуреки на серветку і подаємо до столу в гарячому вигляді.

9


Приємного смаку!


Чебуреки з фаршем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com