Відкрити категорії

Легкий грибний супчик




Інгредієнти:
на каструлю, об'ємом 2 літри:
картопля - 5 шт.
крупа гречана - 1/2 склянки
гриби свіжі - 200 г (шампіньйони)
цибуля ріпчаста - 1 головка
раст. масло - 2 ст. ложки
грибний бульйон - 2 кубики (за бажанням)
чорний мелений перець, сіль
зелень
сметана

Приготування

У киплячій воді розчинити кубики грибного бульйону, покласти туди порізану картоплю, дати закипіти, потім додати туди промиту гречану крупу, нарізані і обсмажені на маслі гриби і ріпчасту цибулю, посолити (за смаком) і варити до готовності.

Подавати зі сметаною і зеленню


Легкий грибний супчик


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com