Овочеве рагу з курячим філе
Дуже велика частина моїх рецептів орієнтована на дитяче меню. Ось і сьогоднішній мій рецепт придумався виходячи зі смаків моєї дитини. Справа в тому, що деякі інгредієнти, що входять в моє рагу, окремо син не їсть.
Інгредієнти:
— 300 г капусти;
— 2 середні картоплини;
— 300 г кабачка;
— 300 г курячого філе;
— 1 цибулина;
— 3 зубчики часнику;
— 100 г кореня селери;
— 1 морква;
— 4 ст. л. рослинного масла;
— 1 ст. води;
— сіль і спеції за смаком.
Приготування овочевого рагу з курячим філе.
Всі овочі я постаралася нарізане приблизно однакового розміру шматочками. Нашинкувала капусту.
Почистила картоплю і порізала кубиками.
Кабачок (у мене частина великого кабачка) нарізала кільцями, почистила і порізала.
Морквину подрібнила на крупній тертці.
Цибулину дрібно порізала.
Шматочок селери порізала маленькими кубиками.
Часник дрібно порізала.
Куряче філе поділила на кілька шматочків.
Поклала все у форму для запікання шарами. Я готувала в духовці, але, звичайно, можна це ж блюдо приготувати звичайним способом – загасити в каструльці на плиті. У духовці мені подобається більше, але на плиті рагу приготується набагато швидше. Додала воду, сіль і рослинне масло. Якщо відразу всі овочі не помістяться, потім, коли вміст каструлі осяде, залишки можна додати.
За час готування я два рази акуратно перемішала овочі.
Страва готова, коли овочі як слід протушкуються і просочаться смаками один одного і змішаються зі смаком курки. Приємного смаку!