Відкрити категорії

Овочеве рагу з курячим філе




Дуже велика частина моїх рецептів орієнтована на дитяче меню. Ось і сьогоднішній мій рецепт придумався виходячи зі смаків моєї дитини. Справа в тому, що деякі інгредієнти, що входять в моє рагу, окремо син не їсть.

Інгредієнти:
— 300 г капусти;
— 2 середні картоплини;
— 300 г кабачка;
— 300 г курячого філе;
— 1 цибулина;
— 3 зубчики часнику;
— 100 г кореня селери;
— 1 морква;
— 4 ст. л. рослинного масла;
— 1 ст. води;
— сіль і спеції за смаком.

Приготування овочевого рагу з курячим філе.


Всі овочі я постаралася нарізане приблизно однакового розміру шматочками. Нашинкувала капусту.

1

Почистила картоплю і порізала кубиками.

2


Кабачок (у мене частина великого кабачка) нарізала кільцями, почистила і порізала.

3


Морквину подрібнила на крупній тертці.

4


Цибулину дрібно порізала.

5


Шматочок селери порізала маленькими кубиками.

6


Часник дрібно порізала.

7


Куряче філе поділила на кілька шматочків.

8


Поклала все у форму для запікання шарами. Я готувала в духовці, але, звичайно, можна це ж блюдо приготувати звичайним способом – загасити в каструльці на плиті. У духовці мені подобається більше, але на плиті рагу приготується набагато швидше. Додала воду, сіль і рослинне масло. Якщо відразу всі овочі не помістяться, потім, коли вміст каструлі осяде, залишки можна додати.

9


За час готування я два рази акуратно перемішала овочі.

10


Страва готова, коли овочі як слід протушкуються і просочаться смаками один одного і змішаються зі смаком курки. Приємного смаку!


Овочеве рагу з курячим філе


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Христина
скільки часу і при якій температурі запікати?
фото
naumenko
Запікати десь годину, при 180 градусах.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com