Відкрити категорії

Як приготувати деруни з грибами




Для того, щоб деруни добре просмажаться, їх необхідно готувати на повільному вогні.

Кількість продуктів беріть з розрахунку, скільки людей ви хочете пригостити цим блюдом.

Інгредієнти:
— картопля;
— яйце;
— сіль;
— мука;
— гриби;
— цибуля;
— масло рослинне.

Приготування дерунів з грибами.


Гриби використовувала відварені і заморожені. Тому заздалегідь, десь за 2 години, їх дістала з холодильника для розморожування. Весь лід не розтанув, але нічого страшного, адже ми їх будемо обсмажують з цибулею на рослинному маслі.

1

Цибулю чистимо, подрібнюємо. Змішуємо з грибочками. Солимо, трохи перчимо. Обсмажуємо на рослинній олії 15 хвилин.

2


Картоплю миємо, чистимо.

3


Натираємо. Для цього я використала велику тертку, мені так більше подобається. Ви ж вибирайте розмір зубчиків на свій розсуд. Від них теж залежить смак страви.

4


У терту картоплю розбиваємо яйце. Солимо. Розмішуємо.

5


Додаємо борошно.

6


У процесі приготування дерунів, картопля буде давати сік. Можна його потихеньку зливати, або просто додати ще трохи борошна. Рослинну олію необхідно прогріти, тільки потім викладати шар картопляної маси.

7


Наступним шаром викладаємо гриби.

8


Накриваємо їх знову шаром картоплі.

9


Смажимо на повільному вогні. Під час смаження бажано періодично перевертати дерун. Готові деруни можна викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

10


Подавати страву до столу краще з соусом (сметана, кетчуп, лечо та ін.). Приємного смаку.


Як приготувати деруни з грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com