Відкрити категорії

Фарширована картопля фаршем




Захотілося мені порадувати своїх близьких фаршированою картоплею. До обіду — як раз ситне і просте блюдо. Я таку картопельку готую не часто. В якості наповнення для картоплі я використовувала м'ясний фарш, цибулю, яйце і гарбуз. Дуже сподобалося мені моє нововведення. Гарбуз з м'ясом дало прекрасне поєднання і незвичайний смак знайомій страві.

Інгредієнти:
картопля — 1-1,5 кг;
фарш — 200 г;
цибуля — 1 шт.;
яйце — 1 шт.;
гарбуз — 150 г;
томатний соус — 1 стакан;
сіль, спеції, лавровий лист;
зелень.

Приготування фаршированої картоплі.

Почнемо приготування з того, що помиємо і чистимо картоплю. Намагаємося брати її одного розміру. Вона не обов'язково повинна бути надто великою, головне — вона повинна відповідати висоті сковороди.

1


З кожної картопельки потрібно вийняти серединку.

2


Готуємо фарш. Для цього подрібнюємо цибулю, дрібно.

3


До цієї маси додаємо яйце, спеції, сіль. Натираємо гарбуз на дрібній тертці і теж відправляємо до м'яса. Трохи кардамону додасть смаку начинки.

4


Перемішуємо. Зайву рідину зливаємо.

5


Тепер самий мій улюблений процес. Наповнюємо кожну картоплю фаршем і викладаємо в сковороду близько один від одної. Заливаємо склянкою води, трохи лаврового листа, присолюємо воду. Під кришкою тушкуємо картоплю до напівготовності.

6


Коли картопелька буде майже готова, додаємо до неї томатний соус, зелень, ще трохи водички, накриваємо кришкою і залишаємо на вогні ще хвилин 10. Кришечку, бажано більше не відкривати.

7


Ось і вся премудрість. Фарширована картопелька готова. Подаємо її або з кетчупом, або зі сметанкою — справа смаку. Приємного всім смаку!


Фарширована картопля фаршем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com