Український борщ в мультиварці
Ну хто ж відмовиться від ароматного червоного борщу! Та вся половина чоловічого населення нашої країни просто без розуму від цієї домашньої смакоти. Але ось, не кожна жінка готова після важкого робочого дня морочитися з приготуванням борщу.
Адже процес приготування цієї страви зовсім не з легких. Купа овочів, спецій, нескінченне стояння біля плити і щоб вся ця краса не втекла на плиту, а потім і її ще доведеться мити, а так хочеться відпочити вже. Ось нам у допомогу і винайшли мультиварку! Приготувати справжній український борщ в мультиварці не складе великої праці.
Інгредієнти:
сало - 100 г;
яловичина - 200 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
часник - 2-3 зуб.;
перець болгарський - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
буряк - 1 шт.;
перець чорний мелений - 0.5 ч. л.;
картопля - 4 шт.;
капуста білокачанна - 200 г;
томатна паста - 1 ст. л.;
сіль - 1 ч. л.;
зелень - за смаком.
Як приготувати український борщ.
Дрібно нарізаємо сало і відправляємо його в чашу мультиварки. Вибрати режим "Смажити" на 15 хвилин. До сала відправити дрібно нарізану цибулю і злегка обсмажити їх.
Далі до сала і цибулі додаємо нарізаний смужками червоний перчик і м'ясо.
Злегка все обсмажуємо і додаємо в чашу мультиварки натерту моркву і буряк.
Все це потрібно обсмажити до готовності і в самому кінці смаження додати томатну пасту.
Ось піджарка в борщ готова. Тепер кладемо в чашу мультиварки нарізану кубиками картоплю і нашатковану капусту. Залити в чашу гарячу воду. Вода повинна бути гарячою, від перепаду температури чаша псується, тому в гарячу чашу наливають тільки гарячу воду. Перевести мультиварку в режим "Варити" на 30 хвилин. Все, можна йти відпочивати. Будьте впевнені, нічого не википить і не проллється.
За п'ять хвилин до готовності у каструлю додати нашатковану зелень і видавити пару зубчиків часнику.
У підсумку отримуємо борщ як з бабусиної печі. Це справді так. Я вже майже рік готую такі борщі в мультиварці і з упевненістю можу сказати, що на плиті такого борщу ви не приготуєте ніколи.