Відкрити категорії

Рагу із кролика з картоплею




Інгредієнти:
4 ніжки кролика;
200 мл жирних вершків;
600 г дрібної молодої картоплі;
2 середні цибулини;
1 головка часнику;
4 гілочки чебрецю;
оливкова олія;
сіль, мелений чорний перець;
свіжа зелень для подачі.

Приготування.
1. Натріть ніжки кролика сіллю і перцем, полийте оливковою олією і втирайте його руками зі всіх сторін. Відставте кролика, поки готується все інше.

1


2. Очистіть цибулю, розріжте поперек навпіл і наріжте середніми пір'ями. Часник очистіть від лушпиння, кожен зубчик трохи роздушіть плоскою стороною леза ножа. Покладіть цибулю і часник в миску.

2


3. Зніміть листочки чебрецю з гілочок (вони не знадобляться) і додайте до цибулі з часником разом з дрібкою солі і парою ложок оливкової олії. Ретельно перемішайте.

3


4. Вимийте картоплю щіткою. Надріжте кожну картоплину хрест-навхрест, не розрізаючи до кінця приблизно на третину. Посоліть, полийте оливковою олією.

4


5. Обсмажте ніжки кролика з обох сторін в каструлі з товстим дном, підлив трохи олії, 5 хв. Додайте цибулю з часником і чебрецем. Обсмажуйте 10 хв.

5


6. Додайте в каструлю картоплю і 1.5 склянки води. Доведіть до кипіння, варіть 30 хв. з напіввідкритою кришкою на середньому вогні. Влийте вершки, доведіть до кипіння, зніміть з вогню, дайте настоятися 5 хв. Перед подачею посипте рагу подрібненою зеленню.

6

Рагу із кролика з картоплею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Анна
Треба дитині таке зробити..тільки без спецій. дякую за рецепт)))
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com