Відкрити категорії

Судак, тушкований у сметані по-українськи


Судак, тушкований у сметані по-українськи

Рекламний блок

Інгредієнти:
1,5 кг картоплі
1 кг судака
2 склянки сметани
3-4 ст.л. вершкового масла
перець, сіль

Приготування:

Рибу промити, очистити, підготувати, нарізати філе на порційні шматочки.

Сотейник змастити маслом, шаром викласти судака.

Картоплю очистити, промити, нарізати тонкими кружками, викласти шаром на рибу, наступним шаром знову покласти рибу, потім картопля і так, поки не закінчаться риба і картопля.

Посипати все сіллю і перцем.

Вершкове масло розтопити, додати сметану, все добре прогріти, залити картоплю з рибою.

Далі сотейник ставиться в розігріту духовку, судак, тушкований в сметані по-українськи, під закритою кришкою тушкується до готовності.

Рекламний блок
Судак, тушкований у сметані по-українськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com