Відкрити категорії

Смажена щука під овочевою подушкою



Інгредієнти:
Щука свіжа - 2-3 шт. (приблизно 1,5 кг),
Цибуля - 5 шт. ( 800 г.)
Морква - 3 шт. ( 700 г.)
Сіль і перець,
Сметана - склянка,
Борошно та олія для смаження щуки.
Томатний сік - 2 склянки.

Спосіб приготування:
Щуку ріжемо на порційні шматочки, попередньо почистивши і добре промивши водою. Солимо , посипаємо свіжомеленим перцем або сумішшю перців, обвалюємо в борошні і смажимо на олії.

 

фото 1фото 1

 

Коли з обох сторін з'явиться приємна оку скоринка, складаємо рибу в велику сковороду або сотейник в один шар.

 

фото 2фото 2

Рекламний блок
Ріжемо цибулю і моркву довгою соломкою

 

фото 3фото 3

 

фото 4фото 4

 

і обсмажуємо спочатку окремо, а потім змішуємо разом, вливаємо томатний сік і сметану. Залишаємо трохи потушиться, буквально пару хвилин.

 

фото 5фото 5

 

Після цього викладаємо овочі на рибу і тушкуємо на дуже маленькому вогні, під кришкою, не менше півгодини. Риба стане соковитою, увібравши в себе сік з овочів, а овочі стануть дуже смачними завдяки томатного соку і сметані.

 

фото 6фото 6


Смачного!

Рекламний блок
Смажена щука під овочевою подушкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com