Відкрити категорії

Свинина з квасолею




Інгредієнти:
400 г свинячого карбонаду;
1 банка (400 г) білої квасолі;
1 великий червоний солодкий перець;
2 см свіжого кореня імбиру;
2 зубчики часнику;
3-4 стебла зеленої цибулі;
100 г паростків сої або золотистої квасолі;
3 ст. л. соєвого соусу;
рослинна олія;
сіль.

Приготування:
1. Наріжте свинину невеликими кубиками. Полийте соєвим соусом і 1 ст. л. рослинного масла. Дайте постояти, поки готуєте інші продукти.

1

2. Очистити перець від насіння, видаліть перегородки. Наріжте м'якоть довгою соломкою. Якщо паростки сої (квасолі) занадто довгі, розріжте їх навпіл. Це зручно робити ножицями.

2


3. Білу частину цибулі наріжте кружальцями, зелену - навскоси шматочками завдовжки 2 см. Очистити імбир і наріжте дуже тонкою соломкою. Часник роздушіть, очистити і дуже дрібно порубаєте. Квасолю відкиньте на друшляк і добре обсушити.

3


4. Коли всі підготовлені продукти, поставте вок або велику сковороду на сильний вогонь і добре розжарте. Налийте трохи олії і порціями, весь час перемішуючи, обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки. Готове м'ясо перекладайте на тарілку.

4


5. Коли все м'ясо готове, долийте в вок масло і обсмажте червоний перець, приблизно 2 хв. Посипте перець білою частиною зеленої цибулі, імбиром і часником, обсмажуйте 1 хв. Поверніть в вок м'ясо, додайте квасолю і зелений лук. Влийте 0,5 склянки води, готуйте 3 хв.

5


6. Додайте в вок паростки, перемішуйте на сильному вогні 30 сек. Посоліть, перемішайте і зніміть з вогню. Подавайте негайно.

6

Свинина з квасолею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com