М'ясний пиріг
Інгредієнти:
Молоко 2,5% - 1 склянка,
Дріжджі сухі - 1 ст.л.,
Борошно - біля 3 склянок,
Яйце - 1 шт.,
Масло верш. - 100 г.,
Цукор - 1 ст.л.,
Цибуля - 3 шт.,Сіль,
М'ясо - 0.5 кг.,
будь-які гриби - 300 г.,
Зелена цибуля - пучок.
Спосіб приготування:
М'ясо нарізаємо дуже дрібненько, щоб швидко приготувалось, гриби, цибулю звичайну і зелену цибулю також нарізаємо .
Все обсмажуємо окремо до напівготовності.
Замісимо трохи тіста: до склянки трішки теплого молока додати сухі дріжджі, яйце, цукор, половину чайної ложки солі, масло. Всі продукти бажано щоб були кімнатної температури. Всі складові перемішати і додавати частинами борошно. Тісто повинно не бути тугим, та і липнути до рук також не повинно.
Змащуємо форму та застеляємо дно та боки тістом, нехай постоїть хвилин 15, потім викладаємо шарами начинку: м'ясо, гриби, цибулю.
Зверху засипати натертим сиром, перемішаним з зеленню.
Ставимо випікатися на пів години в нагріту до 180-190 градусів духовку.
Смачного!