Салат із крабових паличок, кукурудзи і корейської моркви
Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
свіжі огірки - 150 г;
крабові палички - 150-200 г;
консервована кукурудза - 100 г;
морква по-корейськи - 100 г;
сухарики з багета - 50 г;
сіль - за смаком;
майонез.
Сьогодні готуємо крабовий салат з кукурудзою і корейською морквою. Це ідеальне поєднання продуктів. Це салат улюблений багатьма, готується швидко, просто і завжди смачно.
Процес приготування салату із крабових паличок, кукурудзи і корейської моркви.
- Нарізаємо кубиком два відварених курячих яйця.
- Нарізаємо кубиками 150-200 г крабових паличок.
- Також нарізаємо 150 г свіжих огірків.
- Підготовлені продукти відправляємо у глибоку ємність. Додаємо до них 100 г корейської моркви, 100 г кукурудзи, 50 г сухариків (в даному випадку сухарики з багета - в цей салат вони підходять найкраще). Додаємо сіль за смаком і заправляємо майонезом.
- У нас вийшов супер швидкісний салат із крабових паличок. Такий салат прекрасно прикрасить будь-який святковий стіл (на Новий рік чи День народження і т. д.). Також це прекрасний варіант тоді, коли «гості вже на порозі».
- Смачного!
Час приготування: 5 хвилин
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Салат із крабових паличок, кукурудзи і корейської моркви - рецепт приготування з покроковими фото
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Салат із крабових паличок, кукурудзи і корейської моркви - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 188 Ккал
Рейтинг: 9/10
(голосів: 22)
Ключові слова: Новий Рік / День народження / Святкові салати
ChiefCook
2020-12-03
Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі
Рекомендуємо кулінарні рецепти: