Відкрити категорії

Новорічна випічка 2017



Мабуть, немає на світі людини, яка не любить святкувати Новий Рік.

Переглянути всі рецепти новорічної випічки 2017

Його чекають з особливим трепетом і нетерпінням, а напередодні свята на кожній кухні починається справжнє чаклунство.

Новорічна випічка 2017


Будинок наповнюється смачними новорічними запахами ялинки, мандаринів, шоколаду, салату Олів’є і теплим пряним ароматом з духовки.

Домашня випічка на Новий рік 2017.


Домашня випічка - це особлива пошана до гостей. Вона передає добро і тепло жіночих рук і дає зрозуміти, наскільки улюблені і бажані гості в будинку. Звичайно ж, самостійне приготування випічки вимагає часу. Набагато простіше і швидше забігти в магазин. Але, завдяки сучасній побутовій техніці можна просто і швидко. Впорається навіть починаюча господиня. Головне, підійти до готування з любов'ю і хорошим настроєм. Свої рукотворні шедеври можна подати в кінці застілля або накрити окремий солодкий стіл.

Рецепти новорічної випічки 2017 - це не тільки торти, але й красиво оформлені тістечка, рулети і кекси. Вдало впишеться в святковий стіл фігурне печиво у формі ялинок чи оленів. І не забудьте залучити до готування дітей. Вони з радістю допоможуть приготувати новорічні солодощі. Весела передноворічна метушня доведеться по душі рідним і близьким - спільна діяльність на кухні стане відмінним дозвіллям.

Випічка на Новий рік Півня 2017


Хороший новорічний стіл – це не тільки гарячі страви, закуски та десерти, але і традиційна домашня новорічна випічка. Всім з дитинства знайомий запах свіжоспеченого пирога або печива, зробить ваш настрій дійсно святковим.

Переглянути всі рецепти новорічної випічки 2017

Випічка на Новий рік 2017 може бути самою різною – це різні солодкі і солоні пироги і галети, печиво у формі ялинок або чоловічків, пиріжки та святкові домашні цукерки. В даній категорії ви легко знайдете зрозумілі рецепти новорічної випічки, готувати по яким – одне задоволення.


Новорічна випічка 2017
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com