Відкрити категорії

Новорічні закуски 2017



В очікуванні свята багато господинь вирішують найважливіше питання — які смачні та оригінальні страви можна приготувати на святковий новорічний стіл.

Переглянути всі новорічні закуски 2017

Радимо згадати про гарячі і холодні закуски. Адже що ж ще краще ніж вони збуджують здоровий апетит, є легкими і швидкими в приготуванні, а також кожна господиня завжди має в запасі кілька фірмових і оригінальних рецептів цієї святкової страви.

Інгредієнти новорічних закусок.


Інгредієнти новорічних закусок можуть бути найрізноманітнішими, за основу навіть можна взяти якісь рецепти закусок, які ви готуєте крім свят. Головне, святкові закуски на Новий рік 2017 повинні бути красиво і оригінально прикрашені. Також важливе значення має подання. Адже атмосфера свята повинна бути у всьому — починаючи від новорічної ялинки до святкового дизайну приготованих страв. Не бійтеся експериментувати — чим яскравіше і ефектніше будуть прикрашені ваші фірмові закуски, тим більше вони припадуть до смаку не тільки вашим домочадцям і гостям, але і покровителю майбутнього 2017 року — Червоному Вогняному Півню. Адже ця яскрава і цікава птиця також любить все насичене і неординарне.

Новорічні закуски 2017


Так як в їжі Півень воліє різні крупи, овочі, фрукти, а також не відмовляється від білкової і м'ясної їжі, господиням варто задуматися про приготуванні на основі рису, м'яса з додаванням соковитих овочів, безлічі зелені і екзотичних спецій. Догодити покровителю року в принципі легко, а догодити гостям можна завжди, якщо підійти до приготування святкових страв на Новий рік 2017 з любов'ю і фантазією. Слід завчасно продумати рецепти смачних новорічних закусок, щоб приготувати різні варіанти солодких і солоних страв, закусок з рибою, м'ясом або овочами, а також з додаванням різних видів сирів.

Гарячі закуски на рік Півня.


Гарячі закуски на рік Півня вельми різноманітні і смачні. Однак крім їх апетитності варто подумати і про їхню користь, щоб з ранку після новорічного застілля не мати проблем зі здоров'ям.

Закуски на Новий рік Півня 2017


Які фактори визначають здорову закуску? Хорошою і правильною гарячою є та, яка володіє високою харчовою цінністю (білки, вітаміни, мінерали, волокна), але відносно низьким вмістом калорій, жирів, цукру і натрію.

Переглянути всі новорічні закуски 2017

Наприклад, до складу можна включити горіхи. Вони хоч і володіють досить високим вмістом жирів, але, поряд з цим, містять велику кількість поживних речовин. Так що горіхи – це здоровий вибір.

Також слід звернути увагу на закуски зі свіжими овочами і фруктами. Вони не тільки припадуть до смаку Півневі, але і наситить наш організм всіма необхідними вітамінами.


Новорічні закуски 2017
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com