Відкрити категорії
Новорічне меню 2020
Салат з оселедцем, картоплею і зеленим горошком
- Переглянути -
Переглядів: 331   |  Коментарів 0
Курячий салат зі смаженою картоплею
- Переглянути -
Переглядів: 559   |  Коментарів 0
Салат з курячим філе і крекерами
- Переглянути -
Переглядів: 835   |  Коментарів 0
Салат з крабовими паличками, кукурудзою та помідорами чері
- Переглянути -
Переглядів: 831   |  Коментарів 0
Мармурове м'ясо з курячого філе
- Переглянути -
Переглядів: 711   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 81

Новий рік 2020. Що приготувати? Меню і страви 2020.

Чим менше залишається часу до «приходу» улюбленого всіма свята - Нового року 2020, тим більше хвилюються господині, намагаючись продумати частування для його зустрічі. Саме з цієї причини слід починати продумувати страви і купувати продукти по передбачуваними рецептами потрібно місяці за два до свята.

Перед тим, як скласти список святкового меню, потрібно дізнатися побажання і смакові переваги всіх людей, які збираються разом його зустріти і визначитися з їх кількістю. З цією метою придумати свої новорічні рецепти.

Зустріч Нового року 2020.


Оскільки зустріч Нового року 2020 може стати тематичною, то слід враховувати не тільки рекомендації китайських мудреців, які дають поради деякі страви обов'язкового приготування, що неодмінно слід поставити на святковий стіл, а й вирішення тієї тематики, що надає цій чарівній ночі неймовірну казковість і новизну.

Наприклад, слід приготувати частування по традиційним новорічним рецептами з різних країн світу, вибравши їх на свій розсуд.

Рекомендації китайських мудреців для меню на святковий новорічний стіл 2020.


Білий Щур (Пацюк) - всеїдний, але естет, чистюля і гурман. Він любить різноманітність в їжі і красу в її подачі. Тому новорічне частування має бути рясним і різноплановим, але неймовірно оригінальним у своєму остаточному варіанті.

Головна рекомендація китайських мудреців-астрологів - серед новорічних святкових частувань слід запропонувати коренеплоди будь-якого приготування: смажені, відварні і солоні, мариновані. Ідеальною в цей вечір буде запечена картопля, нафарширована сумішшю з грибів з тертим сиром. Не зайвими виявляться страви на основі буряка, моркви, редьки, цибулі, ріпи, редьки, редису.

Чи не втрачають своєї актуальності і всілякі приправи з соусами, різні за складом і своєму смаку – гострі, солоні, з солодким томатним післясмаком.

Страви на Новий рік Пацюка.


Необхідні закуски на основі хліба: тарталетки, брускетти, бутерброди, акуратні невеликі шпажки. Традиційні слов'янські страви - домашнє сало і будь-які з оселедця.

У цю ніч не слід готувати багато важких і дуже ситних гарячих страв з м'яса, птиці або риби. Одного-двох буде цілком достатньо. Наприклад, дивовижно буде виглядати качка чи гусак, запечені цілком і нафаршировані гречкою. Або традиційний холодець. Фарширований короп по-чеськи - ідеальне рішення або щука по-єврейські.

А ось серед закусок можна запропонувати трохи в'яленого м'яса або риби.

Основну увагу слід приділити страв з сиру.

Чудове домашнє фондю - це чи не родзинка 2020?


Готувати його швидко. Варіантів приготування - безліч.

У цю ніч можна запропонувати сучасне фондю трьох видів:
1. Класичне. У білому виноградному сухому вині повинні бути розплавлені не менше 5-ти сортів благородного сиру. Смачно, дорого, вишукано.

2. Італійське. Тут, замість білого виноградного сухого вина слід використовувати неперевершене шампанське - рожеве італійське. Саме в ньому слід розчинити все ті ж 5-ть сортів сиру. Неймовірно смачна страва.

3. Бургундське. Використовується суміш білого виноградного сухого вина з вишневим класичним лікером «Амаретто вишневе» для розчинення не менше 5-ти сортів сиру.

На додаток до фондю можна запропонувати традиційні пироги (з начинкою з рису, грибів, капусти). Напої - фруктово-ягідні компоти, морси, киселі і міцні домашні наливки, настойки, бальзами, лікери з додаванням меду, пряних трав, перцю або традиційний суботні .

При дотриманні всіх правил з приготування частування новорічного столу 2020 удача і везіння буде забезпечено.

Контакти: wagcooking@gmail.com