Німецька кухня кулінарні рецепти.
Німецька кухня це збірне поняття, яке об'єднує самостійні і самобутні кухні різних регіонів єдиної держави Німеччини. Кажучи про традиції німецької кухні ми маємо на увазі загальні правила приготування і вживання їжі для всього німецького народу.
Для німецької кулінарної традиції характерно вживання м'яса в їжу. Улюблене м'ясо для німців - це свинина. Підраховано, що середньо статистичний житель Німеччини вживає в рік не менше 84 кілограм свинини.
Така самовіддана любов німців до м'яса вилилася ще одну традицію - ковбасні вироби. У рецептах німецької кухні існує величезний вибір способів приготування домашньої ковбаси та сосисок. У Німеччині виробляють і вживають в їжу не менше 1500 видів ковбасних виробів.
Думаємо, багато хто з вас чули про знамениті німецькі сосиски та ковбаси. Кулінари виготовляють ковбаски з свинячого або яловичого фаршу. Обов'язковим компонентом ковбасок є часник і коріандр, а так само інші прянощі і спеції.
Серед страв німецької кухні не рідко зустрічаються овочеві складові. Овочі подають як гарнір або основних страв, а так само варять з ними супи-пюре. Овочі-лідери - морква, боби, звичайно ж картопля, горох, шпинат, томати, огірки і найулюбленіша усіма німцями капуста.
Улюблений рецепт німецької кухні для всіх жителів - квашена капуста. Не одне справжнє застілля не обходиться без цього овочу. Під час традиційної трапези вам подадуть відварну картоплю із смаженим салом та цибулею, а так само квашену капусту. Свинина, квашена капуста, картопля і хліб. Ось основа раціону будь-якого громадянина.
Всього налічується більше 600 видів різних хлібобулочних виробів в кулінарній традиції. Великою популярністю користується чорний або житній хліб, а знаменитий хліб Пумперникель печуть додаючи насіння соняшника чи гарбуза. Що особливо цікаво.
Неможливо пройти повз питних традицій німців. Кожна трапеза в традиційному будинку не обходиться без знаменитого короля напоїв - пива. Більшість німців безмежно любить такий сорт пива як пільзнер. Жителі південних районів здавна варять пшеничне пиво лагер. Баварія - це регіон, який знаменитий своїм знатним пивним напоєм.
Існує ще один популярний сорт пива - кельш або альтиб, цей вид пива варять у місті Кельні.
Традиція прийому їжі наказує їсти не менше, ніж п'ять разів на день, причому повсякденна трапеза повинна складатися не менш як з 5-6 страв. Першим подають суп, а потім основне страви, до якого додають 3-4 закуски. Це може бути і квашена капуста, сир, овочеві салати або просто тушковані овочі.
Для німецької кулінарної традиції характерно вживання м'яса в їжу. Улюблене м'ясо для німців - це свинина. Підраховано, що середньо статистичний житель Німеччини вживає в рік не менше 84 кілограм свинини.
Така самовіддана любов німців до м'яса вилилася ще одну традицію - ковбасні вироби. У рецептах німецької кухні існує величезний вибір способів приготування домашньої ковбаси та сосисок. У Німеччині виробляють і вживають в їжу не менше 1500 видів ковбасних виробів.
Думаємо, багато хто з вас чули про знамениті німецькі сосиски та ковбаси. Кулінари виготовляють ковбаски з свинячого або яловичого фаршу. Обов'язковим компонентом ковбасок є часник і коріандр, а так само інші прянощі і спеції.
Серед страв німецької кухні не рідко зустрічаються овочеві складові. Овочі подають як гарнір або основних страв, а так само варять з ними супи-пюре. Овочі-лідери - морква, боби, звичайно ж картопля, горох, шпинат, томати, огірки і найулюбленіша усіма німцями капуста.
Улюблений рецепт німецької кухні для всіх жителів - квашена капуста. Не одне справжнє застілля не обходиться без цього овочу. Під час традиційної трапези вам подадуть відварну картоплю із смаженим салом та цибулею, а так само квашену капусту. Свинина, квашена капуста, картопля і хліб. Ось основа раціону будь-якого громадянина.
Всього налічується більше 600 видів різних хлібобулочних виробів в кулінарній традиції. Великою популярністю користується чорний або житній хліб, а знаменитий хліб Пумперникель печуть додаючи насіння соняшника чи гарбуза. Що особливо цікаво.
Неможливо пройти повз питних традицій німців. Кожна трапеза в традиційному будинку не обходиться без знаменитого короля напоїв - пива. Більшість німців безмежно любить такий сорт пива як пільзнер. Жителі південних районів здавна варять пшеничне пиво лагер. Баварія - це регіон, який знаменитий своїм знатним пивним напоєм.
Існує ще один популярний сорт пива - кельш або альтиб, цей вид пива варять у місті Кельні.
Традиція прийому їжі наказує їсти не менше, ніж п'ять разів на день, причому повсякденна трапеза повинна складатися не менш як з 5-6 страв. Першим подають суп, а потім основне страви, до якого додають 3-4 закуски. Це може бути і квашена капуста, сир, овочеві салати або просто тушковані овочі.