Відкрити категорії
Чіабатта


Інгредієнти:
Для опари:
130 гр. борошна;
1/8 ч.л. сухих дріжджів;
2 ст. л. теплої води;
1/3 ст. води;
Для тіста:
300 гр. борошна;
1/3 чайної ложки сухих дріжджів;
1 ст. води;
2 ст.л. рослинної олії (краще всього оливкового);
1,5 ч.л. солі;

- Переглянути -
Переглядів: 9 038   |  Коментарів 0
Пиріг з грибами по-українськи

 

Для тіста:
320 г борошна

250 г кефіру
200 г вершкового маргарину
1/2 ч.л. соди
сіль

Для начинки:
150 г сушених грибів
100 г ріпчастої цибулі
зелена цибуля
чорний мелений перець
сіль

- Переглянути -
Переглядів: 21 382   |  Коментарів 0
1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Контакти: wagcooking@gmail.com