Відкрити категорії
Кальцоне з фаршем і грибами

Кальцоне з фаршем і грибами


Інгредієнти:
Тісто:
Борошно пшеничне 430 г
Гарбуз 120 г
Яйця 1 шт.
Цукор 1 ст. л.
Олія 3 ст. л.
Дріжджі свіжі 20 г
Вода 100 мл
Сіль 3 г

Начинка:
Свинячий фарш 250 г
Гриби шампіньйони 100 г
Цибуля 1 шт.
Твердий сир 100 г
Соус томатний 2 ст. л.
Часник 3 зубчика
Олія 3 ст. л.
Перець дрібка
Сіль 3 г.

- Переглянути -
Переглядів: 5797   |  Коментарів 0
Хворост картопляний

Хворост картопляний


Інгредієнти:
Картопля 6 шт.
Борошно пшеничне 3 ст.л.
Олія соняшникова рафінована 500 мл
Яйця курячі 1 шт.
Сіль 2 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 8321   |  Коментарів 0
Пиріжки з тіста філо з капустою

Пиріжки з тіста філо з капустою


Інгредієнти:
Тісто:
Борошно пшеничне 280 г
Вода 150 мл
Сода 0.25 ч. л.
Сіль 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 30 мл

Начинка:
Сіль 1 щіпка
Перець чорний мелений 1 щіпка
Лечо 7 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Капуста білокачанна 150 г
Масло вершкове 10 г.

- Переглянути -
Переглядів: 11110   |  Коментарів 2
Пиріг з куркою і цибулею

Пиріг з куркою і цибулею


Інгредієнти:

Тісто № 1 - нижній шар:
Яйця курячі 1 шт.
Кефір 100 мл
Борошно пшеничне 12 ст. л.
Сіль 1 щіпка
Масло вершкове 70 г

Тісто № 2 - верхній шар:
Майонез 100 г
Молоко 30 мл
Борошно пшеничне 3 ст. л.
Розпушувач 1 ч. л.
Яйця курячі 1 шт.

Начинка:
Сіль 1 щіпка
Куряче філе 200 г
Цибуля ріпчаста 5 шт.
Часник 5 зубчиків
Олія соняшникова нерафінована 2 ст. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка.

Для форми (при необхідності):
Панірувальні сухарі 2 ст. л.
Олія соняшникова нерафінована 1 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 15188   |  Коментарів 0
Млинці з грибами

Млинці з грибами


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 200 г
Яйця курячі 3 шт.
Молоко 500 мл
Цукор 1 ч. л.
Сіль 1 ч. л.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Начинка:
Гриби шампіньйони 250 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Сіль 1 щіпка
Перець чорний мелений 0.5 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 20656   |  Коментарів 0
1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Контакти: wagcooking@gmail.com