Відкрити категорії
Лаваш з м'ясом запечений

Лаваш з м'ясом запечений


Ця страва дуже схожа на штрудель, тільки замість сирого тіста використовується готове - вірменський лаваш. Рулет виходить надзвичайно соковитим і м'яким завдяки цибулі і м’ясному фаршу. Фарширований лаваш - популярна страва в арабських країнах. Як правило, подають його з зеленим салатом. Залежно від країни, набір спецій буває різним. Виберіть свої улюблені спеції і зробіть свою версію цієї арабської страви.
М'ясний фарш може бути будь-яким.

- Переглянути -
Переглядів: 18 735   |  Коментарів 0
Картопляні млинці


Інгредієнти:
Картопля 350 г
Борошно пшеничне 12 ст. л.
Цибуля ріпчаста 80 г
Яйця курячі 1 шт.
Ряжанка 200 мл
Вода 200 мл
Перець чорний мелений 1 г.
Сіль 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 11 160   |  Коментарів 0
Рибний пиріг


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 370 г
Молоко 100 мл
Свіжі дріжджі 10 г
Яйце куряче 1 шт.
Сіль 10 ч.л.
Вершкове масло 70 г
Філе лосося (Сьомги, форелі, кети, нерки) 400 г
Моцарела 120 г
Перець чилі 1 шт.
Помідори червоні 150 г.

- Переглянути -
Переглядів: 6 910   |  Коментарів 0
Заливний пиріг


Інгредієнти:
Для тіста:
Сметана 400 г
Масло вершкове 160 г
Яйця курячі 2 шт.
Борошно пшеничне 280 г
Цукор 2 ст. л.
Розпушувач 10 г
Сіль 0,5 ч. л.

Для начинки:
Яйця курячі 3 шт.
Цибуля зелена 120 г
Перець чорний мелений 1 щіпка.
Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.
Сіль 1 щіпка.

- Переглянути -
Переглядів: 16 726   |  Коментарів 0
Сирні грінки до пива


Інгредієнти:
Батон французький 0.5 шт.
Пиво світле 50 мл
Яйця курячі 1 шт.
Свіжий кріп маленький пучок
Перець червоний мелений 0.2 ч. л.
Сир твердий 120 г
Сіль 2 щіпки
Масло вершкове 50 г.

- Переглянути -
Переглядів: 10 627   |  Коментарів 0
1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 25
Контакти: wagcooking@gmail.com