Відкрити категорії

Піца з фаршем




Інгредієнти:
Борошно пшеничне 175 г,
Фаршу 200 г,
Помідори червоні 100 г,
Цибуля 1 шт,
Кетчуп 50 г,
Перець солодкий 1 шт,
Кріп 5 г,
Оливкова олія 20 мл,
Петрушка 5 г,
Сухі дріжджі швидкодіючі 5 г,
Сир твердих сортів 150 г.

Спосіб приготування:
Основа будь-якої піци - тісто. Найкраще тонке тісто, але якщо Ви хочете пишного, то замішайте подвійну порцію тіста.

Отже, борошно ретельно перемішати з дріжджами і продовжуючи мішати додаємо 125 мл не гарячої води з оливковою олією.



Вимішуємо тісто, поки воно не буде приставати до рук, і рушничком ставимо в тепло на 40 хвилин.



Поки тісто виросте в об'ємі, ми підготуємо до неї начинку.

Обсмажуємо приготовлений фарш до готовності, додаємо подрібнену цибулю.



Нарізаємо помідорки колечками.



Шаткуємо перчик.



І натираємо сир.



Тісто мнемо ще хвилинку, Щоб скатати в рівну кульку і розкочуємо її в млинець діаметром 30 сантиметрів. Товщина тіста повинна бути не більш 5 мм. Зверху млинець обмазуємо томатним соусом.



Зверху викладаємо помідори, обсмажений фарш з цибулею, посипаємо порізаним перцем і трохи зелені.



Накриваємо гарним шаром крупно натертого сиру.



І ставимо в розігріту духовку до 200*С на 15 хвилин.



Смачного!


Піца з фаршем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com