Відкрити категорії

Піца з беконом




Інгредієнти:
Борошно пшеничне 520 г,
Cухі дріжджі швидкодіючі 5 г,
Сіль ½ ч.л.,
Оливкова олія 30 мл,
Соус для піци 400 мл,
Цибуля червона 2 шт,
Бекон 300 г,
Моцарелла 300 г.

Спосіб приготування:
Проста і смачна, трохи чоловіча піца.

Просійте пшеничне борошно у велику посуду, додайте дріжджі ы посолыть. Додайте в поглиблення 300 мл води з олією і перемішуйте, потроху підбираючи борошно з країв до центру.



Замісіть тісто , не шкодуючи сил, для того щоб вийшло єластичне тісто, що не береться до рук , а потім поставте його для підйому в тепло на одну годину.

Коли тісто збільшиться обсягу вдвічі, робимо саму піцу.



Розкочуємо тісто в круглий коржик і розподіляємо зверху соус для піци.



Розкладаємо по поверхні тіста нарізану цибулю..



На цибулю зверху викладаємо тонко нарізані скибочки бекону і маленькі кульки моцарелли.



Запікаємо піцу в розігрітій до 220 градусів духовці приблизно 25 хвилин.



Cмачного!


Піца з беконом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com