Відкрити категорії

Булочки для хот-догів в домашніх умовах


Булочки для хот-догів в домашніх умовах

Інгредієнти:

пшеничне борошно - 500 г;
швидкорозчинні дріжджі - 7 г;
вода - 100 мл;
молоко - 100 мл;
сухе молоко - 7 ст. л.;
вершкове масло - 50 г;
яйця - 1шт.;
сіль без гірки - 1 ч. л.;
кунжут для посипки.

Сьогодні рецепт булочок для хот-догів, які можна дуже просто спекти в домашніх умовах. Вони добре поєднуються не тільки з хот-догами, а й як основа для звичайних бутербродів.

Процес приготування булочок для хот-догів.

  1. Насипаємо в глибоку миску 500 г пшеничного борошна, 7 ст. л. сухого молока, 1 ч. л. солі і близько 7 г швидкорозчинних сухих дріжджів.
    Готуємо тісто для булочок для хот-догів - фото 1
  2. Вбийте в миску 1 невелике яйце. Також додайте 50 г розм'якшеного або розтопленого і остиглого вершкового масла. Також налийте 100 мл води і 100 мл молока.
    Готуємо тісто для булочок для хот-догів - фото 2
  3. Все перемішати дерев'яною ложкою або силіконовим шпателем. Замісити тісто. Після замісу тісто має бути однорідним, гладким і еластичним. Тісто може злегка прилипати до стінок миски. Таке тісто можна вийняти і злегка посипати борошном, потім сформувати в кулю і знову покласти в миску.
    Готуємо тісто для булочок для хот-догів - фото 3
  4. Замішане тісто накрийте тканиною. Відставити в тепле місце мінімум на 40-60 хвилин. Тісто за цей час має сильно піднятися. Якщо воно не росте, перемістіть його в більш тепле місце (температура не вище 35 градусів). Дерев'яну дошку або стільницю злегка присипати борошном. Розділіть тісто на десять рівних частин. Моє тісто важило близько 940 г, так що одна булочка становила близько 94 г.

    Сформуйте в руках кульки, а потім скачайте їх руками, щоб вийшли булочки довжиною близько 20 см. Застеліть деко папером для випічки. Немає необхідності залишати великі проміжки між булочками, так як вони можуть безпечно стикатися одна з одною після підйому і випікання.

    Залиште булочки для хот-догів підніматися не менше ніж на 20 хвилин. Обережно накрийте чистою тканиною.
    Формуємо булочки для хот-догів
  5. Після закінчення цього часу змастіть кожну булочку невеликою кількістю молока і відразу ж посипте насінням кунжуту. Однак в цьому немає необхідності.
    Булочки для хот-догів на деко
  6. Почніть розігрівати духовку. Встановіть режим випікання вгору-вниз і встановіть температуру 185 градусів. Деко поставте на середню полицю. Випікайте булочки для хот-догів приблизно 20 хвилин. Після випікання відкрийте дверцята духовки на 5 хвилин, а потім вийміть деко з запеченими булочками.
  7. Булочки для хот-догів можна нарізати після того, як вони повністю охолонуть. Якщо в день випічки булочки не їдять, я рекомендую звернути їх у папір для сніданку, а потім в харчовий пакет і зберігати в шафі в сухому і прохолодному місці.
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 2 години
Кухня: Французька
Опис: Булочки для хот-догів в домашніх умовах - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 340 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 48)
Ключові слова: Несолодка випічка

Булочки для хот-догів в домашніх умовах


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com