Відкрити категорії

Булочки з джемом


Булочки з джемом

Інгредієнти:

пшеничне борошно - 500 г;
свіжі дріжджі - 35 г (або 10 г швидкорозчинні);
вершковий йогурт - 270 г;
дрібний цукор - 3 повні ст. л.;
вершкове масло - 100 г;
жовтки - 2 шт.;
будь-який джем - 100 г.

Сьогодні готуємо дріжджові булочки з джемом. Вони неймовірно смачні та ароматні. Відмінно підійдуть для чаювання та зустрічі гостей. Рецепт простий, інгредієнти доступні.

Процес приготування булочок з джемом.

  1. Насипте в миску 500 г борошна. Також додайте дрібку солі і 3 ст. л. цукру. Потім також додайте 2 яєчних жовтки, дріжджі, 100 г розтопленого, охолодженого м'якого масла і 270 г вершкового йогурту.

    Все перемішати дерев'яною ложкою або силіконовим шпателем. Перемістіть чашу з тістом під міксер. Місити тісто 5 хвилин. Після замісу воно повинно бути однорідним, але досить липким і пухким. Залиште тісто в тій же мисці. Накрийте його бавовняною тканиною і відправте у тепле місце на 1 годину. При необхідності збільште час підйому до 30 хвилин.
    Замісити тісто для булочок
  2. Викласти дріжджове тісто на присипану борошном поверхню. Якщо тісто трохи липке, теж посипте його трохи борошном. Сформуйте кулю і розділіть її на 10 рівних частин. У мене тісто важило 960 г, так що на одну булочку вийшло 96 г. Акуратно зробіть кожен шматок тіста в руках у формі ідеальної кулі.
    Сформувати кулі з тіста
  3. Кожну кульку злегка приплюсніть. В середину покладіть 1 ч. л. (10 г) будь-якого густого джему. Закрийте джем тістом.
    Формуємо булочки
  4. Викладіть булочки на деко, застелене папером для випічки. Залиште простір між ними. Обережно накрийте деко чистою бавовняною тканиною. Булочки піднімаються приблизно 20 хвилин, тому за цей час можна починати розігрівати духовку. Виставляємо 175 градусів, середня полку з функцією випічки вгору-вниз.
    Ставимо булочки з джемом у духовку
  5. Помістіть деко в попередньо розігріту духовку. Випікайте приблизно 22-25 хвилин, поки вони не стануть золотисто-коричневими. Відразу після випікання вийміть деко. Дріжджові булочки з варенням рекомендую викласти на решітку до охолодження.

    Рекомендую повністю остиглі булочки з джемом перед подачею рясно посипати цукровою пудрою (тісто не надто солодке).
  6. Смачного!
Час приготування: 25 хвилин
Час на підготовку: 2 години
Кухня: Французька
Опис: Булочки з джемом - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 340 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 53)
Ключові слова: Несолодка випічка

Булочки з джемом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com