Відкрити категорії

Булочки із зеленню і часником


Булочки із зеленню і часником


Сьогодні готуємо дуже смачні булочки із зеленню і часниковою заправкою. Аромат цих булочок неймовірний, смак – неперевершений. Шефкухар рекомендує!

Інгредієнти:
вершкове масло - 100 г;
зелень;
яйця – 1 шт.;
сіль;
соняшникова олія - 30 мл;
часник.

Для тіста:
борошно - 350 г;
молоко - 250 мл;
соняшникова олія - 30 мл;
цукор - 2 ст. л.;
сіль - 1/2 ч. л.;
сухі дріжджі - 5 г;
зелень (кріп, петрушка, цибуля) - 30 г.

Процес приготування булочок із зеленню і часником.


Почнемо з приготування тіста. Воно дуже просте і універсальне, підходить і як до солодкої випічки, так і несолодкої. Молоко повинно бути теплим. Змішаємо молоко, цукор дріжджі і 2 ложки борошна. Залишимо на кілька хвилин і можна замішувати тісто.

11

Рекламний блок
Борошно просіємо в миску міксера, підсолимо і вливаємо молоко з дріжджами. Коли тісто збереться в один загальний клубок, додаємо рослинне масло. Тісто готове, залишаємо його підніматися десь 40 хвилин.

22


В чашу виливаємо 30 мл соняшникової олії, видавлюємо сюди ж часник і додаємо зелень, можна трохи підсолити. Перемішуємо.

33


Тісто піднялося і стало дуже пишне. Додаємо в нього зроблену зелень з часником. Ще раз перемішуємо. Після цього ділимо його на частини. Накриваємо плівкою і залишаємо ще раз піднятися.

44


Формуємо булочки. Просто розподіляємо тісто руками, змащуємо вершковим маслом, складаємо вдвічі кілька разів, перекручуємо цей джгутик і закріплюємо. Змащуємо яйцем, залишаємо ще хвилин на 5-10 підходити і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 15 хвилин.

55


Гарячі булочки змащуємо заливкою. Готово!

66


Смачного!

Рекламний блок
Булочки із зеленню і часником


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com