Відкрити категорії

Піца 4 сири


Піца 4 сири


Інгредієнти:
часник - 3-4 зубчики;
вершкове масло - 30-40 г;
базилік або орегано.

Для тіста:
борошно - 250 г;
тепла вода - 130 мл;
дрібка солі;
сухі дріжджі - 1 ч. л.;
оливкове масло - 1 ст. л. (можна замінити соняшниковою).

Сири (можете їх заміняти на свої):
Гауда (голландський твердий) - 100 г;
моцарела - 100 г;
горгонзола - 30 г;
пармезан - 50 г.

Процес приготування піци.


Почнемо з приготування тіста.

11


Змішуємо борошно разом з сіллю і висипаємося сухі дріжджі, перемішуємо. Виливаємо сюди воду і додаємо одну столову ложку масла. Починаємо замішувати тісто. Борошна може знадобитися більше або менше в залежності від його вологості. Дуже добре його вимішуємо, щоб воно вийшло гладким, на це буде потрібно якийсь час.

22


Кладемо тісто в миску, накриваємо рушником і ставимо в тепле місце підходити десь на годину-півтори.

33

Рекламний блок
Готуємо начинку.
Нам потрібно на дрібній тертці натерти всі сири крім горгонзоли. Перемішуємо їх між собою.

44


Чистимо часник (я візьму 4 зубчики) і дрібно нарізаю. На сковорідці розтоплюємо вершкове масло і потім обсмажуємо на ньому часник. Сильно засмажувати його не потрібно, тільки щоб масло отримало часниковий аромат.

55


Тісто у нас підійшло, ще раз його обминаємо. Притрушуємо стіл трошки борошном і починаємо його тонко розкатувати. Деко притрушуємо трохи борошном і розміщаємо на ньому наше тісто.

66


Корж змащуємо часниковим маслом.

77


Посипаємо базиліком або орегано.

88


Тепер сир горгонзола (це сир з цвіллю - звісно, його можна замінити) ми рвемо на частини і розподіляємо по коржу.

99


Тепер це все засипаємо сумішшю сирів.

1010


Тепер відправляю в розігріту до 200-250 градусів духовку. Ставимо в самий низ, хвилин на 5-7. Дістаємо нашу піцу з духовки.

1111


Аромат часниково-вершковий просто божественний.

1212


Всім смачного і гарного настрою!

Рекламний блок
Піца 4 сири


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com