Відкрити категорії

Булочки-трояндочки з ковбасою




Є чудовий спосіб, як зробити цікаву випічку. Причому тісто і начинка можуть бути різноманітні.

Інгредієнти:
будь-яке тісто;
будь-яка ковбаса.

Для даного варіанту дріжджового тіста:
100 г сметани;
100 г розтопленої олії, смальцю або іншого твердого жиру;
100 г молока (води);
3 ч. ложки цукрового піску;
1 ч. ложка без верху солі морської;
500 г борошна (у звичайній склянці 160 г, отже, 3,5 склянки);
дріжджі свіжі 10 г або сухі швидкі згідно упаковки.

Процес приготування булочок.


Тісто готується будь-яке (я готувала в хлібопічці), наприклад, ось таке, дріжджове: у підігрітому молоці або воді розвести дріжджі, додати цукор і залишити на 10-15 хвилин. У цей час розтопити масло, але не кип'ятити, додати сметану, сіль, молоко, що залишилося і розмішати. Просіяти борошно в глибоку миску, в центрі зробити поглиблення. Дріжджі влити до масла, перемішати, вилити у борошно і замісити тісто. Поставити в тепле місце для підйому. Через 45-60 хвилин ще раз підмісити і можна обробляти.

1

Для булочок-трояндочок візьміть невеликий шматок тіста, приблизно 100 г, скачайте в кулю, а потім розпластайте на столі. Коли я розкачую тісто, намагаюся надати квадратну форму, щоб було зручніше різати на смужки.

Товщина тіста може бути будь-яка, все залежить від його консистенції і вашого бажання. Ширина смуг близько 1,5-2 см. Нарізану начинку (у мене ковбаска) викладаю трохи відступивши від краю і починаю скручувати. В кінці просто защіпаю або підгибаю кінець тіста під низ.

2


Це самий цікавий процес, коли з простого можна створити справжнє диво. Особливо такий процес подобається діткам, обов'язково покличте їх на допомогу. Створити ось таку трояндочку дуже просто.

3


Готові вироби випікайте як звичайні пиріжки або булочки. Змастити деко олією, присипавши борошном, застеливши дно пергаментом або використовуючи силіконові форми, листи або килимки для випічки. Головне - дотримуватися дистанції, при роботі з тістом потрібно пам'ятати, що воно в процесі випічки роздувається, піднімається і збільшується.

4


Випікаються булочки до золотистої скоринки при температурі 180 градусів. Час залежить від розміру виробів і товщини тіста, тому краще стежити. Якщо тісто у вас підходило тільки раз, другий раз воно буде підходити вже у вигляді виробів, тому поставте булочки накритими рушником в теплі на півгодини. А потім випікайте. Я на розстійку ставлю відразу в духовку, включивши на 60 градусів. Дуже зручна функція.

5


Готові булочки стануть відмінною ідеєю для частування гостям або для перекусу дитині в школу. І на стіл поставити не соромно.

6


Смачного!


Булочки-трояндочки з ковбасою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com