Відкрити категорії

Булочки з ковбасою


Булочки з ковбасою


Не завжди хочеться солодкої випічки. Я ось ще велика любителька різних солоних експериментів з тістом. Сьогодні поспішаю познайомити вас з булочками, в начинці яких буде ковбаска.

Зізнаюся чесно, я не дуже люблю покупне тісто. Краще я витрачу деякий час, але буду впевнена, що моє тісто зійде і буде таким, яким я його запланувала. У моєму сьогоднішньому рецепті я використовувала дріжджове тісто без яєць. Цукру я теж використовувала трохи, щоб тільки дати силу дріжджам. Тому булочки ідеально підійдуть і до перших страв.

Інгредієнти:
молоко – 0,5 л;
сухі дріжджі – 1 ст. л;
вершкове масло – 50 г;
рослинна олія, можна оливкову – 1 ст. л.;
цукор – 1 ст. л.;
борошно – 350 г (може трохи більше піде);
варена ковбаса – 200 г.

Приготування булочок з ковбасою.


Тісто в цей раз я готувала без яєць, але якщо враховувати те, що я додала масла, то воно вийшло дуже м'якими. У тепле молоко я всипала сухі дріжджі, цукор і ввела олію.

11

Рекламний блок
Додала борошно і замісила тісто.

22


У мене воно вийшло середньої щільності, але не занадто забите борошном, щоб дріжджам було зручно працювати. Тісто залишила в теплому місці, щоб воно зростало повільно. За 1,5 години тісто підійшло у мене 3 рази.

33


Начинка мені ця сподобалася тим, що її абсолютно не потрібно готувати. Достатньо купити в магазині улюблений сорт ковбаси і все, ніяких проблем. Коли тісто було готове, я почала формувати булочки. Спочатку розкатала невеликий шматочок тіста і надала йому прямокутну форму. Розрізала навпіл. В середину виклала круглі шматочки ковбаси. Згорнула тісто в рулет і відразу ж розрізала його навпіл. Вийшли ось такі булочки.

44


Змастила маслом пергамент і виклала на нього заготовки.

55


Випікала їх в духовці близько 30 хвилин. Температуру виставила 190 градусів.

66


Коли мої близькі почули аромати булочок на кухні, не могли дочекатися, коли почнеться дегустація. Приємного смаку!

Рекламний блок
Булочки з ковбасою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com