Відкрити категорії

Пісні коржі




Пісні коржі, це таке блюдо, яке можна їсти в самий строгий піст. Зокрема замість хліба.

Інгредієнти:
склянка окропу,
дві-три склянки борошна,
чайна ложка солі.

Як приготувати пісні коржі.


Окріп можна замінити звичайною водою або розсолом. Просто з заварним тістом набагато легше працювати. І можна приготувати дуже тонкі коржі.

Склянку борошна змішати з сіллю.

1



Вилити в борошно весь окріп.

2



За допомогою ложки або лопатки перемішати. Виходить подоба дуже густого киселю.

3


На стіл насипати борошна. Викласти на борошно заварене тісто.

4



Вимісити тісто, поки не перестане липнути до рук.

5



Скачати ковбаску і порізати на 6-8 частин. Із зазначених інгредієнтів можна і більше.

6



Нарізану ковбаску накрити плівкою, щоб не сохло тісто.

7



З допомогою качалки розкачуємо тонкі коржі за розміром трохи більше сковороди.

8



Це тісто дуже легко розкочується. Поки ваша сковорода грієтьася, встигнете розкачати всі коржі.

9



Розігріваємо сковорідку на сильному вогні. На самому сильному страшно - можна зіпсувати сковороду. Потрібен вогонь трохи сильніше середнього. Смажимо коржик без додавання олії і будь-яких жирів з одного боку. Близько хвилини.

10



Перевертаємо і смажимо корж з другої сторони. Також, прісні коржі можна готувати в духовці. Для цього розігріваємо духовку до 200-220 градусів Цельсія. І печемо корж до готовності. На це потрібно буквально кілька хвилин.

11



Готові прісні коржі можна подавати замість хліба. У них зручно завертати різні начинки, буде подоба бутерброду.

12



Також на основі таких коржів можна готувати рулети.

13



Смачного!


Пісні коржі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com