Відкрити категорії

Напої для укріплення імунітету


Напої для укріплення імунітету

Інгредієнти:

Для соку з селерою:
свіжий корінь імбиру - 25 г;
селери - 250 г;
яблука - 250 г;
лимон - 200 г;
можливі добавки: вода, мед, петрушка.

Для соку з морквою:
свіжий корінь імбиру - 25 г;
морква - 320 г;
лимон - 200 г;
свіжа м'ята - 3 гілочки;
можливі добавки: вода, мед, листя меліси.

Для соку з мандаринами:
свіжий корінь імбиру - 30 г;
мандарини або апельсини - 700 г;
лимон - 200 г;
можливі добавки: вода, мед, листя м'яти або меліса.

Для соку з куркумою:
свіжий корінь імбиру - 30 г;
свіжий корінь куркуми - 15 г;
лимон - 200 г;
апельсини - 200 г;
меду - близько 25 г;
можливі добавки: вода, перець чилі.

Я пропоную вам 4 супер простих способів приготування дуже корисних і смачних соків, які допоможуть укріпити імунітет і отримати при цьому велике задоволення.

Процес приготування напоїв.


Сік з селерою.

Готуємо Сік з селерою - фото 1


Ретельно промийте всі інгредієнти під холодною проточною водою. Розділіть яблуко на 2 або 4 частини. Очистіть лимон і видаліть кісточки. Шматок імбиру не потрібно чистити або розрізати на більш дрібні шматочки. Висушіть селеру від надлишків води і при необхідності розділіть навпіл.

Готуємо Сік з селерою - фото 2


Помістіть підготовлені інгредієнти в отвір соковижималки. Увімкніть машину і, при необхідності, за допомогою штовхача пропустіть всі фрукти і овочі через шнек для віджиму соку. З такої кількості інгредієнтів у мене вийшло близько 200 мл соку, готового до вживання. При необхідності його легко розбавити, змішавши напій з водою з додаванням натурального меду.

Сік з морквою.

Готуємо Сік з морквою - фото 3


Ретельно промийте всі інгредієнти для морквяного напою під проточною холодною водою. Моркву очистити від шкірки і зрізати кінці. Очистіть лимон і видаліть кісточки. Шматок імбиру не потрібно очищати від шкірки або нарізати більш дрібними шматочками. Висушіть гілочки свіжої м'яти від зайвої води.

Готуємо Сік з морквою - фото 4


Помістіть підготовлені інгредієнти в отвір соковижималки. Пропустіть всі фрукти і овочі через шнек для віджиму соку. З такої кількості інгредієнтів у мене вийшло близько 180 мл готового до вживання соку. При необхідності його легко розбавити, змішавши напій з водою з додаванням натурального меду.

Сік з мандаринами.

Готуємо Сік з мандаринами - фото 5


Ретельно промийте всі інгредієнти для соку проточною холодною водою. Очистіть лимон, мандарини або апельсини і видаліть кісточки.

Порада: свіжа меліса або листя м'яти також добре поєднуються з мандарином.

Готуємо Сік з мандаринами - фото 6


Помістіть підготовлені інгредієнти в отвір соковижималки. У мене вийшло близько 450 мл готового до вживання соку.

Сік з куркумою.

Готуємо Сік з куркумою - фото 7


Ретельно промийте всі інгредієнти. Очистіть лимон і апельсин і видаліть кісточки. Столову ложку меду відкладіть на потім, тому що ми додаємо його у віджатий сік.

Порада: трохи порошку чилі або шматок свіжого гострого перцю, який також можна пропустити через соковижималку, також підходить для такого соку.

Готуємо Сік з куркумою - фото 8


Помістіть підготовлені інгредієнти в отвір соковижималки. У мене вийшло десь 200 мл соку. Додайте в нього столову ложку натурального меду і ретельно перемішайте. При необхідності його можна додатково розбавити водою.

Я рекомендую вам пити ці свіжовичавлені соки відразу після їх приготування. Їх можна підсолодити натуральним медом і при необхідності розбавити кип'яченою водою.

Смачного і ніколи не хворійте!

Час приготування: 5 хвилин
Час на підготовку: 5 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Напої для укріплення імунітету - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 30 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 97)
Ключові слова: Безалкогольні напої

Напої для укріплення імунітету


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com