Відкрити категорії

Компот з сушеної шипшини з корицею


Компот з сушеної шипшини з корицею

Рекламний блок
Інгредієнти:
250 г сушеної шипшини
200 г цукру
1 паличка кориці
цедра і сік 1 апельсина

Приготування:
1. Замочіть шипшину в 1,5 л теплої води на 8 годин. Потім процідити настой. Шипшину зберегти.

2. Влити шипшиновий настій в каструлю, додати корицю, цедру і цукор. Довести до кипіння на середньому вогні, готувати до повного розчинення цукру. Потім покласти в нього шипшину і влити апельсиновий сік. Зняти компот з шипшиною з вогню. Закрити кришкою і залишити настоюватися на 8 годин. Перед подачею знову процідити і охолодити.

Рекламний блок
Компот з сушеної шипшини з корицею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com