Відкрити категорії
Окрошка

Окрошка


Влітку, коли жарко, зовсім не хочеться їсти важкої їжі. І тут на допомогу приходить таке блюдо, як холодненька окрошка. Його назва походить від слова «кришити». Окрошка - це дрібно нарізані свіжі овочі, залиті холодною рідиною. Традиційною основою окрошки вважається квас, хоча в старовину її заливали огірковим або капустяним розсолом. Сьогодні для окрошки використовують кисле молоко, кефір, йогурт, мінеральну воду і навіть пиво. Для літа окрошка - ідеальне рішення: по-перше, вона чудово освіжає в жаркий день, по-друге, її не треба варити, тому в овочах зберігаються вітаміни.

- Переглянути -
Переглядів: 6 789   |  Коментарів 0
М'ясні стіжки


Чудова страва для обіду. Готується швидко і легко. Але від цього не менш смачна. Добре смакує з свіжим овочевим салатом.

- Переглянути -
Переглядів: 25 302   |  Коментарів 0
Рулет із омлету з шинкою


Правильно приготований омлет гарний і сам по собі, а з смачною начинкою тим більше. Простота, смак і можливість польоту фантазії є безперечними перевагами омлету.

- Переглянути -
Переглядів: 10 378   |  Коментарів 0
Запіканка сирна з сухофруктами

Запіканка сирна з сухофруктами


Невибагливий десерт або смачний сніданок, вона постійно присутня у сімейному меню.

- Переглянути -
Переглядів: 15 458   |  Коментарів 0
Запіканка сирна з яблуком

Запіканка сирна з яблуком


Інгредієнти:
500-700 г яблук
4 яйця
150 г цукру
дрібно терта цедра від 1 лимона
ванілін
500 г нежирного сиру
125 г манки
1/2 пачки розпушувача (або сода)
щіпка солі
трохи лимонного соку.

- Переглянути -
Переглядів: 12 014   |  Коментарів 0
1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 27
Контакти: wagcooking@gmail.com