Відкрити категорії
Салат єврейський

Салат єврейський


Назва бере свій початок в пострадянському просторі, а сенс - в умінні пристосуватися до будь-яких обставин - і до чорного хлібчика, і до білого. Єврейський салат хороший і в свята, і в будні!

- Переглянути -
Переглядів: 26 639   |  Коментарів 0
Яєчня ромашкою

Яєчня ромашкою


Для ранкового гарного настрою можна приготувати такий сніданок. З задоволенням таку яєчню будуть їсти і дорослі, і діти.

- Переглянути -
Переглядів: 9 578   |  Коментарів 0
Фаршировані крабові палички

Фаршировані крабові палички


Ця страва може стати черговою і святковою. Все залежить від випадку і начинки. Головне, що виходить яскрава, гостренька і ситна закуска за кілька хвилин.

- Переглянути -
Переглядів: 29 122   |  Коментарів 0
Миттєві малосольні огірки

Миттєві малосольні огірки


Ще трохи-трохи - і ринкові прилавки будуть завалені молоденькими ґрунтовими огірками. Одна з улюблених закусок влітку - це малосольні огірки. Але і зараз можна приготувати миттєві малосольні огірки. Орієнтовний час приготування: 20 хвилин. Єдиний мінус у тому, що їх не можна довго зберігати, готувати необхідно на одну трапезу.

- Переглянути -
Переглядів: 8 040   |  Коментарів 0
Окрошка

Окрошка


Влітку, коли жарко, зовсім не хочеться їсти важкої їжі. І тут на допомогу приходить таке блюдо, як холодненька окрошка. Його назва походить від слова «кришити». Окрошка - це дрібно нарізані свіжі овочі, залиті холодною рідиною. Традиційною основою окрошки вважається квас, хоча в старовину її заливали огірковим або капустяним розсолом. Сьогодні для окрошки використовують кисле молоко, кефір, йогурт, мінеральну воду і навіть пиво. Для літа окрошка - ідеальне рішення: по-перше, вона чудово освіжає в жаркий день, по-друге, її не треба варити, тому в овочах зберігаються вітаміни.

- Переглянути -
Переглядів: 6 698   |  Коментарів 0
1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 27
Контакти: wagcooking@gmail.com