Відкрити категорії

Шоколадне Сорбе




Інгредієнти:
450 мл води
150 г цукру
75 г какао-порошку

50 г гіркого шоколаду
0,5 ч.л. кориці
Полуниця і м'ята для прикраси

Приготування:
Закип'ятити воду з цукром до повного розчинення останнього і додати шоколад.

Зняти з вогню, просіяти суміш какао з корицею через ситечко, додати в отриману рідину і гарненько розмішати.

Дати охолонути і поставити в морозилку і кожні півгодини збивати, щоб не утворилося великих кристалів. І так години 3.

Або залишити в морозилці до повного застигання, а потім збити в блендері і поставити в морозилку ще на годину.

Після цього зробити кульки і викласти порційно на тарілочку і прикрасити полуницею і м'ятою.

Якщо у вас є морожениця, тоді, після охолодження суміші, можна її помістити туди і далі діяти за інструкцією.


Шоколадне Сорбе


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com