Відкрити категорії

Вершкове морозиво в домашніх умовах


Вершкове морозиво в домашніх умовах

Інгредієнти:
вершки 33% - 500 г;
згущене молоко - 150 г;
шоколадна крихта - за смаком.

Настає літо і морозива хочеться майже кожен день. Останнім часом стала помічати, що при покупці цих ласощів мене зупиняє навіть не ціна, а смак. Те занадто солодко, то неприйнятні для мене наповнювачі, то склад. Значить прийшов час зробити морозиво самостійно. Основних інгредієнтів всього два: 33% вершки для збивання і згущене молоко. Шоколад, горішки і ягідне варення - це на любителя.

Сьогодні у мене доповненням до вершкового смаку буде половинка шоколадки.

Процес приготування вершкового морозива вдома.

Вершки рекомендую збивати холодними. І навіть віночок рекомендується охолодити.
Вилила пакет вершків в чашу кухонного комбайна.
І поставила на півгодини в морозилку.

Рецепт приготування вершкового морозива - Фото 1


Поки вершки охолоджувалися, я натерла на тертці половинку шоколадки. І теж прибрала в холодильник.

Рецепт приготування вершкового морозива - Фото 2

Сливки я збивала хвилин 5-6 до бульбашок як у молочного коктейлю. Потім перелила в звичайну каструлю досить великого обсягу і додала приблизно 100 мл згущеного молока. Я пробувала на смак, тут головне відразу не пересолодити, краще потім ще додати. Вершки зі згущеним молоком збивала міксером на середній швидкості. Через кілька хвилин маса стала швидко загусати.

Рецепт приготування вершкового морозива - Фото 3


Ще раз пробую, щоб визначитися чи вистачить солодощів і додаю шоколадну крихту.

Рецепт приготування вершкового морозива - Фото 4


На низькій швидкості перемішую до рівномірного розподілу шоколаду.

Рецепт приготування вершкового морозива - Фото 5


І перекладаю в ємність з-під покупного морозива. Видно, що маса досить густа.

Рецепт приготування вершкового морозива - Фото 6


Рівняю поверхню ложкою.

Рецепт приготування вершкового морозива - Фото 7


І ставлю на кілька годин в морозилку.

Рецепт приготування вершкового морозива - Фото готовоъ страви


Через 8 годин морозиво заморозилося дуже сильно. Смак просто нереально вершковий. З огляду на кількість шоколаду, смак вийшов вершково-шоколадний. Не полінуйтеся, приготуйте домашнє морозиво. Це дуже смачно!

Час приготування: 10 годин
Час на підготовку: 15 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Вершкове морозиво в домашніх умовах - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 236 Ккал
Рейтинг: 9.9/10 (голосів: 15)
Ключові слова: Морозиво

Вершкове морозиво в домашніх умовах


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com